Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει στα πράσα Αστέρη Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη.

Βρε Μαθιό μου και εσύ…

Η στιγμή που πολλοί τηλεθεατές περίμεναν πλησιάζει όμως για κάποιον θα αποτελέσει μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Αργυρώ και Αστέρης περνάνε παθιασμένες στιγμές, με τον Σταύρο να τους πιάνει επ’ αυτοφώρω, στην σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Ο Αστέρης φεύγει για το εξωτερικό όμως πριν συμβεί αυτό θα έχει μια πολύ τρυφερή συνάντηση με την Αργυρώ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι το τετ α τετ τους παρακολουθούσε και ο Σταύρος, ο οποίος αποχώρησε έξαλλος με όσα είδε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης

Πλέον γνωρίζει ότι η Αργυρώ τρέφει έντονα συναισθήματα για τον Αστέρη και προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις επόμενες κινήσεις του. Παράλληλα η Καλλιόπη συνεχίζει να απειλεί τους πάντες, σύμφωνα με το youfly, μετά την εξέλιξη που έφερε τα κτήματα της στα χέρια των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Εκτός των άλλων ο Μαθιός θα παρακινήσει τον Αστέρη να μιλήσει με την Αργυρώ ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα με τα κτήματα. Αυτό θα συμβεί όμως για ακόμα μια φορά ο Σταύρος ακολουθεί τις κινήσεις του και μάλιστα τώρα δεν σκοπεύει να μείνει άπραγος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close