Σασμός-Μάρκος-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε όλη την αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα.

Φέρτε μου οξυγόνοοο…

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» του Alpha με τη Μαρίνα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Καθηλωτικά είναι τα επόμενα επεισόδια στο σήριαλ «Σασμός» που προβάλλει ο Alpha.

Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει από τη γιαγιά Ειρήνη ότι ο Μάρκος δεν την παντρεύτηκε από έρωτα αλλά πιέστηκε να τη ζητήσει σε γάμο. Ο Αστέρης φεύγει στη Γερμανία, η Καλλιόπη αρρωσταίνει, ενώ ο πληγωμένος Σταύρος επιστρέφει στα Γιάννενα, διψασμένος για εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό

Το ρήγμα βαθαίνει ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ, καθώς είναι σίγουρος ότι συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη. Ο Μαθιός και η Βασιλική, απομονωμένοι για τρεις ημέρες στο σπίτι, απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου.

Η απόφαση του Αστέρη να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με άμεσες συνέπειες στην υγεία της. Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπα-Μιχάλη και η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και της αποκαλύπτει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Ο Μάρκος δεν τη ζήτησε σε γάμο γιατί την είδε και του άρεσε. Ο πατέρας της Μαρίνας και η γιαγιά Ειρήνη έστησαν αυτή την ιστορία για να τους παντρέψουν.

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν τη Μαρίνα, καθώς μαθαίνει πως ο γάμος της με τον Μάρκο έγινε υπό την πίεση των γονιών τους. Ο Μάρκος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και η καρδιά του ήταν πάντα δοσμένη στην Ανθούλα.

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες. Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά τη Νάντια όταν μαθαίνει για τη ζωή της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι ξανά

Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται όταν ακούν πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για το Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του.

Τελευταία αποχαιρετά την Αργυρώ, την οποία επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Οριστικά φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη.

Πηγαίνει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν. Εκεί ο Σταύρος συνειδητοποιεί πως η καρδιά της θ’ ανήκει για πάντα στον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική. Στο μεταξύ, η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Αγγέλου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει συναισθηματικά την Άσπα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Άγιος-Παΐσιος-Δημήτρη-Λάλος-Σασμός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη

Η παραμονή του Αστέρη στη Γερμανία, τελικά, είναι πολύ σύντομη και επιστρέφει στο χωριό, προκαλώντας σε όλους μεγάλη έκπληξη. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης διαδέχεται η καχυποψία, για το λόγο που ο γιος της επέστρεψε.

Υποψιάζεται πως αιτία είναι η Αργυρώ, που έχει μείνει πια μόνη στην Κρήτη, μαζί με το παιδί. Η καπετάνισσα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Ο Σταύρος, πικραμένος και εξοργισμένος από τη στάση της Αργυρώς, είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί, ενώ ο αδελφός του Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκροτήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close