Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως  θα βρεθεί στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη.

Δεν αντέχει άλλο φαίνεται…

Ακόμα μια σκέψη θα βασανίζει τη ζωή και τη σκέψη της γιαγιάς Ειρήνης το επόμενο διάστημα στον Σασμό, και αυτή δεν είναι άλλη από το μυστικό για τον γάμο της Μαρίνας και του γιου της, Μάρκου. Ένα μυστικό που έχει ξεκινήσει από τη μέρα που έγινε το προξενιό στο πατρικό σπίτι της Μαρίνας και δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

Όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ και της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, η νύφη της θα καταλάβει ότι κάτι βασανίζει την καρδιά της και θα θελήσει να της μιλήσει, αλλά η γιαγιά θα αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να μιλήσει για εκείνη την εποχή.

Το εν λόγω μυστικό άλλωστε αφορά και τον Μάρκο και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει η νύφη της να σχηματίσει κακή γνώμη για τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό

Έστω και εκ των υστέρων. Καθώς όμως θα θεωρήσει πως η κουβέντα αυτή θα την ελαφρύνει, θα μιλήσει στη Μαρίνα. Μόνο που η ζωή τής τελευταίας θα διαλυθεί αφού θα καταλάβει πως οι πιο δικοί της άνθρωποι στη γη της έκρυψαν την πιο βαριά αλήθεια και μάλιστα την περίοδο που ετοίμαζε τον γάμο της.

Η αποκάλυψη του μυστικού θα φέρει μεγάλη αναστάτωση για τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία μη μπορώντας να διαχειριστεί τον πόνο που προκάλεσε στη Μαρίνα θα αργοσβήνει μέρα με τη μέρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει στο κρεβάτι και δεν μπορεί να συνέλθει, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Βρουλάκηδες και την πηγαίνουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η εκ βαθέων εξομολόγησή της στη Μαρίνα, για τις συνθήκες του γάμου της με τον Μάρκο, της ράγισε την καρδιά.

Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Συντετριμμένη είναι και η Μαρίνα με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 14/11/2022 ως 17/11/2022.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 32 στις 14/11/2022

Επεισόδιο 32

Δευτέρα 

Ο Σταύρος μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς είναι σίγουρος πως πια συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη και αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Με κοροϊδεύει πίσω από την πλάτη μου, ως εδώ δεν το αντέχω άλλο, λέει ο Σταύρος που είναι αποφασισμένος να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Από την άλλη ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν απο τις πιο ωραιότερες μέρες της ζωής τους, σαν νεόνυμφοι κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Τα δύσκολα πέρασαν για εμάς πλέον. Τίποτα και κανείς δεν θα μπει ανάμεσα, μας λέει ο Μαθιός φιλώντας τρυφερά την Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι ξανά

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Μπορεί εκείνοι να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, όμως ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο να μην μένει στην Κρήτη, αυτός ο τόπος δεν με χωράει πια πρέπει να κάνω μία καινούργια αρχή, λέει χαρακτηριστικά.

Έτσι ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη με συνέπειες την υγεία της, δεν θέλω να σε χάσω παλικάρι, μου του λέει η Καπετάνισσα με δάκρυα στα μάτια της και τον οργανισμό της να επιβαρύνεται.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 33 στις 15/11/2022

Επεισόδιο 33

Τρίτη 

Συγχρόνως η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια συγκλονίζουν τη Μαρίνα.

Κι ενώ αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να πει στην κόρη της την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο, στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης.

Δίχως να χάνουν χρόνο ειδοποιούν τον Δημήτρη ο οποίος αφού εξετάζει την Καλλιόπη, και διαπιστώνει πως δε χρειάζεται να ανησυχούν. Τα νέα για την κατάσταση της Καλλιόπης χαρίζουν ανακούφιση σε όλους και ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και ξεκίνα να αποχαιρετά τους δικούς του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Για το τέλος αφήνει την Αργυρώ όπου την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο, όσο βρίσκομαι εδώ κανείς από τους δυο μας δεν θα ευτυχίσει πρέπει να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται έτσι ώστε ο ένας να ξεχάσει τον άλλον, της λέει την ίδια ώρα φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα, η Αργυρώ όμως βασανίζεται και το φευγιό του Σστέρι.

κάθε σκέψη της είναι γύρω από εκείνον και το μόνο που θέλει να τρέξει κοντά του, εντωμεταξύ, οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες και ο Μανώλης γνωρίζει την Νάντια στους γονείς του. έπειτα πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής η οποία συμπονά την Νάντια, όταν μαθαίνει για τη νέα ζωή της.

Μέχρι τότε η Αργυρώ στην προσπάθεια της να μη χάσει τον Αστέρη σπεύδει στο αεροδρόμιο για να τον σταματήσει εκεί όμως βρίσκεται και ο Σταύρος, με τους δύο άντρες να είναι έτοιμη να αναχωρήσουν.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 34 στις 16/11/2022

Επεισόδιο 34

Τετάρτη 

Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Αγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Ασπα΄. Συγχρόνως, η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Από την άλλη, ο Παπαμιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Σασμός-Πάπας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη

Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι υπό την επίβλεψη του Μαθιού χωρίς να το γνωρίζει Βασιλική

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 35 στις 17/11/2022

Επεισόδιο 35

Πέμπτη 

Τελικά ο Αστέρης δε φεύγει για Γερμανία και η επιστροφή του γίνεται γνωστή σιγά-σιγά στο χωριό. την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται και η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, φτάνοντας στο σημείο να της στερήσει το ίδιο της το παιδί. Παρότι ο Βαγγέλης προσπαθεί να την συγκρατήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πάπας κρατά το μυστικό του φόνου και δεν το μοιράζεται με κανέναν

Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι η Αργυρώ σταματά τον Αστέρη από το φευγιό

Ο Μανώλης κάνει στο Νικηφόρο μία επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που την βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close