Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το τέλος του Αντώνη και της Μαρίνας.

Άντε επιτέλους…

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να ανταποκρίνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αποκτά νέο εχθρό

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική και με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης ορκίζεται να σκοτώσει τον Αντώνη

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Ο Αστέρης είναι εκείνος που σου έδωσε το νεφρό του. Το ότι σήμερα ζεις το χρωστάς σε εκείνον, λέει η Βασιλική και η Αργυρώ παθαίνει σοκ. Συνειδητοποιώντας πως ο Αστέρης είναι ο φύλακας άγγελος της τρέχει κοντά του, γεγονός που κάνει τον Σταύρο να φτάσει στα άκρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Ευθύμης πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια

Παράλληλα, ο Αντώνης και η Μαρίνα, πέρασαν πολλά, έχασαν την μισή τους ζωή όμως ο έρωτας τους άντεξε πόνο, καημό και θάνατο. Ο Αντώνης αποδείχτηκε βράχος της Μαρίνας και εκείνη το στήριγμα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Παρά τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές το καράβι της αγάπης τους θα πιάσει επιτέλους λιμάνι ανακουφίζοντας τις πληγές τους. Η ιστορία τους θα έχει χάπι-εντ με ένα γάμο που θα γιορταστεί σε πανηγύρι και θα ξεσηκώσει όλο το χωριό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close