Σασμός-Τόλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Κάτι μου λέει πως έρχεται το τέλος του Μαθιού…

 

Φαίνεται πως η Αιμιλία θα παίξει ενεργό ρόλο στην αποφυλάκιση του Τόλη, στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός φίλος του Αστέρη θα καταφέρει να αποφυλακιστεί και να δει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο λόγος που η Αιμιλία επιμένει τόσο πολύ, δεν είναι τυχαίος. Ως εισαγγελέας, θέλει να γνωρίζει τι είναι αυτό που επηρέασε τον Τόλη το τελευταίο διάστημα στη φυλακή. Μάλιστα, θέλει να ξέρει πως και γιατί δολοφονήθηκε ο Κώστας..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Ο Τόλης κουβαλά ένα τεράστιο μυστικό: Γνωρίζει πως ο Στεφανής Σταματάκης δολοφονήθηκε από τον Μαθιό, τον αδελφό του Αστέρη. Το γράμμα – φωτιά που είχε αφήσει ο Κώστας πριν πεθάνει “καίει” στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Η Αιμιλία αντιλαμβάνεται πως μόνον ο Τόλης θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που την ταλαιπωρούν, στη σειρά Σασμός. Μόνο εάν αποφυλακιστεί θα είναι σε θέση να βοηθήσει το έργο των αρχών.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Σασμός-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Στόχος της είναι να μάθει ποιος έδωσε την εντολή, για να δολοφονηθεί ο Κώστας εν ψυχρώ μέσα στο κελί του. Μόνον έτσι θα καταφέρει να ρίξει φως στην υπόθεση, αλλά και να δει τι είναι αυτό που κρύβει ο Παύλος Βρουλάκης…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Σασμός-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έμπρακτα το Σταύρο

Ο Τόλης βγαίνει από το κελί, συντετριμμένος. Ήρθε η ώρα να ανοίξει το στόμα του και να πει αλήθειες που θα σοκάρουν. Θα το κάνει, ή θα σωπάσει για πάντα; Η Αιμιλία θα του ασκήσει όση πίεση χρειαστεί..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close