Σασμός: Έτσι πιάνει στο κρεβάτι η Καλλιόπη τον Μαθιό με την Βασιλική

ΣΑΣΜΟΣ : Στα επόμενα επεισόδια, στην σειρά Σασμός, οι  εξελίξεις είναι πολλές, καθώς Η Καλλιόπη πιάνει στο κρεβάτι το Μαθιό με τη Βασιλική. καρέ-καρέ  η ιστορία

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού tv24, η Καλλιόπη θα πιάσει στο κρεβάτι τον Μάθιο  με τη Βασιλική και θα διώξει το Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός, παρότι λίγες μέρες πριν, πήγε η Καλλιόπη να τον πιάσει στα πράσα, μέσα στο σπίτι της Βασιλικής ,δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει τις κρυφές επισκέψεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στη φυλακή ο Αστέρης για φόνο

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τις Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει τον Νικηφόρο. Όμως τα πράγματα, δεν αργούν να αλλάξουν δραματικά… Ο Μαθιός που τα έχει κανονίσει όλα, ζει μία βραδιά πάθους με τη Βασιλική, αλλά η παράνομη σχέση , θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο ….Αλλά και στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο και φυσικά οι συνέπειες θα είναι ολέθριες!

Σασμός: Ετσί πιάνει στο κρεβάτι η Καλλιόπη τον Μαθιό με την Βασιλική

Έτσι πιάνει στο κρεβάτι η Καλλιόπη το Μαθιό με την Βασιλική

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει από της Βασιλικής, με ένα ένστικτο αλλόκοτο να την καθοδηγεί.  Μόλις φτάνει εκεί ,δεν χτυπάει την πόρτα, αλλά προσπαθεί να καταλάβει αν είναι κάποιος μέσα στο σπίτι.Γυρίζει γύρω-γύρω και δεν αργεί να πιάσει στα πράσα τον Μαθιού με τη Βασιλική… Μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο τους βλέπει στο κρεβάτι…

Για την Καλλιόπη όμως το θέαμα είναι αποτρόπαιο και τους επιτίθεται: Nτροπή σας μωρέ !ποιον Πήγατε να κοροϊδέψετε; Hξερα τι γύρευες  κάθε τρεις και λίγο στhς χήρας του λέει .Αμέσως μετά, Διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι: Φύγε και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου!  Εξαφανίσου από μπρος μου πριν κάνω κανένα κακό, τον προστάζει .Όσο για τη Βασιλική και μόνο το δολοφονικό βλέμμα  της Καλλιόπης, έφτασε για να της κοπεί το αίμα.

Σασμός: Ετσί πιάνει στο κρεβάτι η Καλλιόπη τον Μαθιό με την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Ο Μαθιός αγριεμένος, αλλά πιο πολύ σκεπτικός για την τύχη της Βασιλικής, μετά από αυτά ,καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό .Εκεί πάει και τον βρίσκει ο Αστέρης.  Ήρθε η ώρα να μου πεις τι τρέχει του λέει και ο Μαθιός εξομολογείται: Aυτή τη γυναίκα αγάπησα, πάντα αυτή ήταν στην καρδιά μου, έκανα υπομονή τόσα χρόνια, χαράμισα τη ζωή μου και τώρα; Παραδέχεται και τα αδέρφια έρχονται πολύ κοντά.

Παράλληλα η Καλλιόπη, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος  του Σταφανή….Παναγία μου ! Αυτός το έκανε, για να μείνει χήρα και να την έχει μόνο μόνο του λόγου του μόνο… Και εκεί που περπατάει αισθάνεται μία ζαλάδα και πέφτει.

Λίγο μετά η Μαρίνα, ή εχθρός της, τη σώζει όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο δείτε εδώ Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, φοβάται ότι Βασιλική κινδυνεύει και προειδοποιεί τη μητέρα του:  Oτι έχεις θα το λύσεις μαζί μου. Τη Βασιλική Θα την αφήσεις ήσυχη ! Και δεν θα την ξαναενοχλήσεις της λέει.  Η  Καλλιόπη, οσο περνάνε οι ώρες, τόσο πιο πολύ έχει αρχίσει να υποψιάζεται, Τον Μαθιό, για τον φόνο του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 42 , 43 , 44 , 45

Αλλά, δεν θέλει να το πιστέψει.  Τι βλακείες σκέφτομαι …Σιγά μην ήρθε σε αυτό το σημείο να σκοτώσει… Απλά τώρα βρήκε την ευκαιρία να τη ζυγώσει που την ήθελε, μονολογεί και ζήτα από τον Μάθιο , να επιστρέψει στο σπίτι.  Αλλά θέτει τους δικούς του όρους:  Δεν θα μου κάνεις κουβέντα άλλη φορά για την Βασιλική. Δεν θα μάθει κανείς άλλος Τίποτα και θα συνεχίσω τα παρέδωσε κανονικά στο σπίτι της, όπως και πριν, της ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό ,θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της πάση θυσία. Όμως δεν θα καταφέρει να την κρύψει,  από τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος , μαθαίνει πως η μητέρα του με τον Μαθιό έχουν σχέση δείτε εδώ

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close