Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Βασιλική να ξεσπά : Στα μάτια τους είμαι μία χήρα.

Αχ βρε Βασιλικούλα μου μη στεναχωριέσαι να σε αποκαταστήσει θέλει το παλικάρι …

Η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Βιάζεσαι Μαθιό μου. Ξέρω πως αυτό θα σου έδινε μεγάλη χαρά κι εγώ θα ήθελα να μην κρυβόμαστε πλέον, αλλά εδώ είναι χωριό. Φοβάμαι τις αντιδράσεις. Μην ξεχνάς πως στα μάτια τους είμαι μία χήρα που πρέπει να σταθεί στο πλευρό του παιδιού της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης γίνεται ο Σωτήρας της Αργυρώς

Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Δείτε επίσης : Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Ας μην προκαλέσουμε, του λέει παρακαλώντας τον αλλά εκείνος πλέον δεν κρατιέται. Καλό θα ήταν το χωριό να κοιτάζει τη δουλειά του. Θέλω να βγω να φωνάξω ότι είσαι δική μου. Δεν αντέχω άλλο, πνίγομαι, της απαντά. Λίγο αργότερα στο καφενείο του Παντελή θα αποκαλύψει τον έρωτά του για τη γυναίκα που αγαπάει και θα αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Το χωριό έχει πάρει φωτιά καθώς τα νέα του Μαθιού και της Βασιλικής παίρνουν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο. Σε μία από τις επισκέψεις του στο χωριό, οι συγχωριανοί του δεν θα χάσουν χρόνο και θα τον ρωτήσουν ξεκάθαρα αν η μητέρα του έχει σχέση με το θείο του. Θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ οι απαντήσεις που θα τους δώσει θα είναι διπλωματικές.

Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Δεν υπάρχει άνθρωπος στο χωριό που δεν με ρωτάει αν τα έχεις με τον Μαθιό. Ντρέπομαι, μάνα. Δεν ξέρω πλέον τι να απαντήσω. Τους λέω δικαιολογίες και πως το χωριό χωρίς μιλάει χωρίς να ξέρει. Έπρεπε να με προστατεύσεις σε αυτό.

Σασμός: Στα μάτια τους είμαι μία χήρα

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, της ομολογεί από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Στο μεταξύ παρόμοιες κουβέντες έχουν αρχίσει να φτάνουν στα αυτιά της Καλλιόπης, η οποία προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close