Σασμός: Στέλλα και Ευθύμης περνούν μια νύχτα μαζί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Στέλλα και Ευθύμης περνούν μια νύχτα μαζί.

Όχι μωρέ Στέλλα….

Ποτέ δεν έκρυψε το ποσό του άρεσε. Χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα σε κάθε συνάντηση τους, φανέρωνε το ενδιαφέρον του για εκείνη και τη ζωή της, αλλά η Στέλλα Καμαριωτάκη ποτέ δεν του άφησε το περιθώριο, να σκεφτεί πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Σασμός: Στέλλα και Ευθύμης περνούν μια νύχτα μαζί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Νικηφόρος πλακώνει στο ξύλο τον Μαθιό μόλις μαθαίνει πως είναι δολοφόνος

Από την στιγμή όμως που η Αιμιλία θα της πει να τον πλησιάσει λίγο περισσότερο, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις κινήσεις του, η κόρη της Σοφίας και του Τάσου θα αφήσει για λίγο στην άκρη τις άμυνες της.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η απόφαση του Μαθιού φέρνει τον απόλυτο όλεθρο

Σασμός: Στέλλα και Ευθύμης περνούν μια νύχτα μαζί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαθαίνει πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά και παντρεύονται

Οι δυο τους θα περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί, όπου Ευθύμης Φαρμάκης, δεν θα προσπαθήσει να κρύψει πόσο γοητευμένος νιώθει από την παρουσία της. Εκείνη θα αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά προσπαθώντας έτσι να κερδίσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική σε παράνοια θέλει να αυτοκτονήσει

Σασμός: Στέλλα και Ευθύμης περνούν μια νύχτα μαζί

Δείτε ακόμα: Σασμός: Πώς θα μάθει ο Νικηφόρος την αλήθεια για τον Μαθιό;

Την ίδια στιγμή ο πατέρας της όμορφης δικηγόρου, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, έχει αρχίσει να αγχώνεται για την κόρη του και το είδος της σχέση που αναπτύσσει, με τον σκοτεινό αυτόν άντρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close