Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στα πιο απίθανα μέρη.

Αυτοί οι δυο και ο κόσμος να κοπεί στα δύο πάλι μαζί θα είναι…

Όλοι περίμεναν πως η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα κρατούσε για πάντα και πως ίσως να ήταν αυτή που θα έφερνε τον Σασμό στο χωριό, όμως τελικά η ιστορία τους γράφτηκε με μελανά γράμματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Η εμπλοκή του Αστέρη με τον Πέτρο στον πρώτο κύκλο, που στοίχησε τη ζωή στον τελευταίο, ήταν και η αφορμή που έφερε την οριστική ρήξη στο ζευγάρι. Η Αργυρώ, ούσα έγκυος, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο της και πήγε στα Γιάννενα, όπου γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σταύρο.

Η σχέση τους κυλούσε όμορφα και είχε όλες τις προδιαγραφές για να τους οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία, μόνο που οι συνθήκες ανάγκασαν το ζευγάρι να επιστρέψει στον τόπο της Αργυρώς και μοιραία να έρθει ξανά σε επαφή με το παρελθόν της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Σασμός: Η Αργυρώ πεθαίνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Η Αργυρώ παραμένει παντρεμένη με τον Σταύρο, ενώ οι δυο τους μεγαλώνουν μαζί τον μικρό Πετρή. Μπορεί οι άμυνες της πρωταγωνίστριες απέναντι στον Αστέρη να είναι πολλές ωστόσο όπως θα δούμε πολύ γρήγορα θα πέσουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Μπορεί η Αργυρώ να έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως σιχαίνεται τον Αστέρη, τον άντρα που ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδε, και αυτό γιατί σκότωσε τον αδελφό της, ωστόσο τα συναισθήματά της για εκείνον συνεχίζουν να είναι δυνατά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι 10 ανατρεπτικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που θα παραδοθεί ξανά στο πάθος της. Οι κρυφές συναντήσεις τους στα πιο απίθανα μέρη της Κρήτης θα ξεκινήσουν, αλλά μοιραία ο έρωτάς τους θα γίνει γνωστός σε όλους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Με το Σταύρο έκανε μια νέα αρχή στη ζωή της όταν μετακόμισε στα Γιάννενα και εκείνος από τη λατρεία που της είχε δέχτηκε άνευ όρων να μεγαλώσουν μαζί το παιδί της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δόλωμα στα χέρια του Ορφανού

Σασμός: Η Αργυρώ στέκεται βράχος στον Αστέρη μετά τον χαμό

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Όμως από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Κρήτη και η Αργυρώ ήρθε ξανά σε επαφή με τον Αστέρη όλα άρχισαν να αλλάζουν. Ο Σταύρος έβλεπε ότι το συναίσθημα μέσα της δεν είχε καταλαγιάσει, αλλά δεν το παραδεχόταν στον εαυτό του καθώς δεν ήθελε να χαλάσει την οικογένειά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Ο Σταύρος τους βλέπει να φιλιούνται και αποφασίζει να φύγει. Έτσι, ο δρόμος ανοίγει για το πολύπαθο ζευγάρι που αρχίζει σιγά σιγά να έρχεται και πάλι κοντά. Η Αργυρώ, όμως, συνεχίζει να κρατά καλά κρυμμένο το μεγάλο της μυστικό, το οποίο βέβαια θα αποκαλυφθεί και θα τους φέρει για μία ακόμη φορά αντιμέτωπους. Όταν ο Αστέρης θα μάθει ότι το παιδί είναι δικό του, θα αντιδράσει πολύ άσχημα κι ακόμη χειρότερα η μητέρα του, η Καλλιόπη. Ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες με μήλο
της Έριδος το πιο αθώο πλάσμα αυτής της ιστορίας.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close