Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τις 10 ανατρεπτικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια.

Πάρτε μια μπουκάλα οξυγόνου δίπλα σας στο πρώτο επεισόδιο παιδιά…

Ο «Σασμός» επιστρέφει στις 19 του μήνα στις οθόνες μας και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τη μεγάλη συνέχεια που, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, κόβει την ανάσα. Το Tv24 σας αποκαλύπτει τις πιο δυνατές στιγμές των ηρώων του δεύτερου κύκλου.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Σασμού

Η κηδεία του Άγγελου

Ο γιος της Ανθούλας και του Μάρκου δεν έμεινε πολύ στην Ανω Ποριά. Πήγε στην Κρήτη αναζητώντας τις ρίζες του, αλλά παρότι αποφάσισε να ριζώσει και ο ίδιος εκεί, λόγω του έρωτά του για την Ασπα, τελικά έχασε τη ζωή του. Ο γιατρός του χωριού μαχαιρώθηκε πισώπλατα και ο Αντώνης με την Ντίνα καλούνται τώρα να βρουν αν όντως ο φονιάς είναι ο Μαθιός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Πολύ πριν συμβεί αυτό, θα γίνει η κηδεία του, στην οποία θα παραβρεθεί σύσσωμο το χωριό με τα μέλη της οικογένειάς του να αναστατώνονται πολύ. Αφενός γιατί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασαν ακόμα ένα μέλος της οικογένειάς τους και αφετέρου γιατί εκεί θα κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά ο Παύλος Βρουλάκης.

Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη

Κανείς δεν περίμενε την άφιξή του, γιατί πολύ απλά όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Μετά από 20 χρόνια ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό τριώνμελών της οικογένειάς του προκαλώντας τρόμο.

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δόλωμα στα χέρια του Ορφανού

Δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με τους συγχωριανούς του, αλλά και με την οικογένεια Σταματάκη που θα δουν στα μάτια του τη βεντέτα να αναζωπυρώνεται. Τι και αν τον παρακαλεί ο παπάς να πάει από εκεί που ήρθε; Ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει αν δεν δει το αίμα των Σταματάκηδων να χύνεται.

Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί

Μπορεί η Αργυρώ να έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως σιχαίνεται τον Αστέρη, τον άντρα που ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδε, και αυτό γιατί σκότωσε τον αδελφό της, ωστόσο τα συναισθήματά της για εκείνον συνεχίζουν να είναι δυνατά.

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

Δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που θα παραδοθεί ξανά στο πάθος της. Οι κρυφές συναντήσεις τους στα πιο απίθανα μέρη της Κρήτης θα ξεκινήσουν, αλλά μοιραία ο έρωτάς τους θα γίνει γνωστός σε όλους.

Αργυρώ και Σταύρος χωρίζουν

Μαζί του έκανε μια νέα αρχή στη ζωή της όταν μετακόμισε στα Γιάννενα και εκείνος από τη λατρεία που της είχε δέχτηκε άνευ όρων να μεγαλώσουν μαζί το παιδί της. Όμως από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Κρήτη και η Αργυρώ ήρθε ξανά σε επαφή με τον Αστέρη όλα άρχισαν να αλλάζουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Ο Σταύρος έβλεπε ότι το συναίσθημα μέσα της δεν είχε καταλαγιάσει, αλλά δεν το παραδεχόταν στον εαυτό του καθώς δεν ήθελε να χαλάσει την οικογένειά τους. Στη συνέχεια όμως, βλέποντάς τη συνεχώς αφηρημένη και χωρίς να χρειαστεί να του πει κάτι η Αργυρώ, εκείνος θα αποφασίσει να γυρίσει στη πόλη που τον μεγάλωσε αφήνοντάς της το πεδίο ελεύθερο για να ευτυχήσει.

Η Καλλιόπη παίρνει την ευθύνη για τον θάνατο του Άγγελου

Μη αντέχοντας να βλέπει τον μεγάλο της γιο να μαραζώνει στη φυλακή και ξέροντας πως δεν φταίει εκείνος για το άγριο φονικό του Αγγελου, αποφασίζει να πάρει την ευθύνη.

Συγκεκριμένα, η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων εμφανίζεται μπροστά στον Αντώνη Φραγκιαδάκη και ομολογεί τον φόνο του Αγγελου, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Η αλήθεια όμως είναι ότι ούτε εκείνη είναι ο δολοφόνος που ψάχνουν…

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Όταν ο Λευτέρης γνώρισε τη Θοδώρα: Μια από τις πρώτες υποθέσεις που θα αναλάβει ο νεοφερμένος αστυνομικός της Ανω Ποριάς, Λευτέρης Ορφανός, θα είναι ο θάνατος του Στεφανή. Τα στοιχεία θα τον οδηγήσουν στο σπίτι των Αγγελάκηδων και μοιραία θα «πέσει» πάνω στη Θοδώρα.

Το ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές θα είναι διάχυτο, αλλά ο έρωτάς τους θα δοκιμαστεί και θα περάσει από χίλια κύματα. Οπως λένε, το τέλος της σχέσης αυτής θα είναι χαρούμενο και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα.

Ο Παύλος συναντά τον Μαθιό

Ο Μαθιός δεν θα αργήσει να βγει από τη φυλακή, από τη στιγμή που η Καλλιόπη θα πάρει την ευθύνη του μεγάλου φονικού για να τον προφυλάξει. Μοιραία λοιπόν θα έρθει σε επαφή με τον Παύλο Βρουλάκη, αλλά ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

«Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι» θα του πει, όταν ο Παύλος τού ζητήσει εξηγήσεις για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του. Ο Παύλος ξέρει όμως με ποιον τρόπο θα κάνει τον Μαθιό να τρομάξει και αυτός δεν είναι άλλος από μια επίθεση στον πιο πολύτιμο άνθρωπό του, τη Βασιλική.

Ο Μανώλης τρελαίνεται

Ο Μανώλης μη αντέχοντας πλέον τα μυστικά που κρύβει, αποκάλυψε, όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, στον Αγγελο πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Εκείνος λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός, γεγονός που γέμισε με τύψεις τον Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Ο νεαρός φοιτητής θα κληθεί να ομολογήσει στην αστυνομία, αφού τη μέρα που βρήκαν τον Άγγελο νεκρό εκείνος είχε πάει να του μιλήσει στο ιατρείο του, αλλά για μία ακόμα φορά δεν θα πει την αλήθεια που γνωρίζει.

Μέρα με τη μέρα θα κλείνεται στον εαυτό του, θα απομακρύνει από το πλευρό του τους φίλους του και το κορίτσι του, ενώ δεν θα αργήσει η μέρα που θα θελήσει να φύγει στο εξωτερικό για να ηρεμήσει. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως θα επιστρέψει.

Η Άσπα τα φτιάχνει με τον Μύρωνα

Ο πόνος που θα νιώσει η ξαδέλφη τής Αργυρώς μετά τον χαμό του Αγγελου θα κάνει την οικογένειά της να μη φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό της. Θα θελήσουν να τη συναντήσουν όμως για να της συμπαρασταθούν και παλιοί της καρδιακοί φίλοι, ένας εκ των οποίων είναι και ο Μύρωνας, ο αστυνομικός που πήρε μετάθεση για άλλο τμήμα της Κρήτης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός: Ο Κώστας γυρνάει και διεκδικεί την Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Μάλιστα εκείνος πριν φύγει της είχε φανερώσει τα συναισθήματά του, όμως η Άσπα είχε αποφασίσει πως τον βλέπει αυστηρά φιλικά. Και όμως, το αίσθημα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους και προς έκπληξη όλων θα γίνουν τελικά ζευγάρι.

Ο Παύλος συναντά ξανά τη γυναίκα του Αιμιλία

Ο Παύλος Βρουλάκης και η Αιμιλία Ξενάκη είχαν μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι που το αγοράκι τους πνίγηκε. Παρότι ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, χώρισαν, αφού η Αιμιλία τον κατηγόρησε για τον θάνατο του μικρού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμελή δίνουν spoilers για τη σειρά -video

Λίγα χρόνια αργότερα, όλοι μαθαίνουν ότι ο Παύλος είχε το ίδιο τέλος με τον γιο του, ότι δηλαδή πνίγηκε στη θάλασσα. Οι δυο τους θα συναντηθούν στο χωριό, αφού ο νέος της άντρας και πρώην κολλητός του Παύλου, Δημήτρης Μαραθάκης, είναι διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Μια συνάντηση όμως θα είναι αρκετή για να ανοίξουν οι πληγές του παρελθόντος για το πρώην αγαπημένο ζευγάρι.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close