Σασμός-Αργυρώ-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη.

Τώρα γίναμε…

Ο θάνατος του Άγγελου σήμανε την αρχή του τέλους. Οι Σταματάκηδες κατηγορούνται για μια ακόμη δολοφονία, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρουλάκη να ξεσηκώνεται! Η Αργυρώ και η Καλλιόπη θα βρεθούν αντιμέτωπες, με τον εφιάλτη να ξεκινά, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Το μόνο που θέλει η Αργυρώ είναι να εκδικηθεί. Θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την βεντέτα, παίρνοντας το αίμα των αδελφών της πίσω. Πλέον, η οικογένεια έχει μείνει απροστάτευτη, καθώς όλοι οι άντρες Βρουλάκηδες έχουν θαφτεί στο χώμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δόλωμα στα χέρια του Ορφανού

Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Οι μέρες περνούν και ο Μαθιός με την Καλλιόπη μπαινοβγαίνουν στη φυλακή. Η Αργυρώ έχει γίνει έξαλλη από αυτή την ιστορία και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Στόχος της είναι να σκοτώσει η ίδια την Καλλιόπη για το κακό που σκορπά τόσα χρόνια στο σπίτι της. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη παλεύουν να την ηρεμήσουν, όμως είναι μάταιο. Είναι αποφασισμένη να τους διαλύσει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, εισβάλλει με θάρρος μέσα στο σπίτι τους. Πατά χώματα απαγορευμένα. Μία Βρουλάκη στο σπίτι των Σταματάκηδων, διψασμένη για εκδίκηση…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Η Αργυρώ γνωρίζει πως η Καλλιόπη βρίσκεται στη φυλακή, όμως αυτό δε την πτοεί από το να πετάξει τις απειλές της, σύμφωνα με το youfly, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης είναι δυστυχισμένος βλέποντας την γυναίκα της ζωής του σε αυτή την κατάσταση. Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close