Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς της Β σεζόν θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν 

Παιδιά το έχουμε πει τόσες φορές θέλουμε Μαθιό στην σειράααααα

Μείνε εσύ – Φύγε εσύ!

Ποιούς πρωταγωνιστές θα δούμε και την επόμενη σεζόν… Η σειρά που έκλεισε ξανά τους Έλληνες μέσα στο σπίτι, πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Η ιστορία λοιπόν θα συνεχιστεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πρωταγωνιστές θα μείνουν στη θέση/ ρόλους τους.
Ή δη έχει γίνει γνωστό πως κάποιοι από τους ηθοποιούς δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Μαρία Τζομπανάκη

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε επίσης : Σασμός: Θοδώρα είσαι άχρηστη που έχασες το παιδί

Σασμός χωρίς Καλλιόπη ισούται με φαγητό χωρίς αλάτι. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, όχι απλά θα συνεχίσει να υποδύεται την καπετάνισσα και αμείλικτη μητέρα των Αστέρη και Μαθιού, αλλά και θα συνεχιστεί η δράση της, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, όπως εκείνη μόνο ξέρει.

Δημήτρης λάλος

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε επίσης Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει ο…. Μαθιός στο Σασμό της επόμενης σεζόν. Παρόλο που η ηθοποιός δήλωσε πως η φετινή σεζόν όπου είχε και θέατρο και τηλεόραση ήταν απαιτητική, θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σκεφτείτε αν συνέβαινε το αντίθετο, τι απογοήτευση θα έπληττε το γυναικείο κοινό.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Οι φήμες και το….. βιβλίο ήθελαν τη Βασιλική να αποχαιρετά την παραγωγή της πετυχημένης σειράς πριν την αλλαγή του έτους, όμως βλέποντας η ομάδα των σεναριογράφων και ο σκηνοθέτης το πόσο αγαπητό είναι το ζευγάρι Βασιλικής – Μαθιού στο κοινό, θέλησαν να μην το πειράξουν. Το τέλος όμως της ηρωίδας της θα επέλθει, απ ότι λένε, στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Μαρία Πρωτόπαππα

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Τις έχουν κάνει πρόταση για το δεύτερο μέρος του νησιού της Victoria Hislop όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κηφισιάς δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει τη Μαρία Πρωτόπαππα να του φύγει. Ιδιαίτερα μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας της, από την αρχή της σεζόν και κυρίως στα επεισόδια που έχει χάσει τον Πετρή. Εκτός από αυτό, δεν είναι δυνατόν την επόμενη σεζόν η κόρη της Αργυρώ να πορεύεται στην Κρήτη όπου και θα επιστρέψει από τα Γιάννενα.

Χριστίνα Χειλά – Φαμελη

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε ακόμη Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Το κοινό θα δει τώρα τον έρωτά της Αργυρώς με τον Σταύρο και στη συνέχεια την επιστροφή της στην Κρήτη, ένα χρόνο μετά, για το δικαστήριο το Αστέρη. Όταν ο Αστέρης θα βγει από τη φυλακή, για το κοινό θα δει και αυτή την εξέλιξη, δεν γίνεται η Αργυρώ, η μοναδική γυναίκα που αγάπησε, να απουσιάζει. Λογικό δεν είναι;

Ορφέας Αυγουστίδης

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε επίσης : Σασμός : Η αλήθεια χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Ούτε ο Αστέρης θα λείψει από το νέο κύκλο της σειράς σύμφωνα με το TV serial.
Πληροφορίες αναφέρουν πως παρόλο που θα παίξει και στο Νησί ο ηθοποιός θα βρει τον τρόπο να κάνει γυρίσματα και για τον Σασμό. Μην περιμένετε πάντως πως η σχέση του με την Αργυρώ θα έχει θετική έκβαση…

Όλγα Δαμάνη

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα γίνει ο Γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου

Η γιαγιά που αγάπησαν οι τηλεθεατές για τη σοφία της, τη διορατικότητα της και την αγάπη της προς τα εγγόνια της, θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια από τη μοναξιά της, αφού πλέον πορεύεται με τη Μανταρίνα στην Κρήτη. Όπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξη της, αυτό είναι το σωστό τέλος για την ηρωίδα που πίκρανε εν άγνοια της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο.

Θανάσης Πατριαρχέας

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Και όμως… ο Άγγελος θα χάσει τη ζωή του και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης. Η καπετάνισσα θα σκοτώσει τον γιατρό του χωριού και ανιψιό της όταν εκείνος αποφασίζει να διεκδικήσει την περιουσία της μητέρας του, Ανθούλας.

Ευγενία Σαμαρά

Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Καθώς μιλάμε για βεντέτες και συνεχή μπλεξίματα με το νόμο, είναι δύσκολο να σκεφτούμε πως ο ρόλος της δικηγόρου του χωριού θα περισσεύει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Η Στέλλα λοιπόν, δια σώματος Ευγενίας Σαμαρά, αναμένεται να αποτελεί μέρος της σειράς και το τηλεοπτικό έτος 2022-2023.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close