Σασμός: Η Αργυρώ τρέμει για την ζωή του μικρού Πετρή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε πως ξεσπά βαριά βεντέτα και τους Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Παναγιά μου θα φαρμακωθωωωωω

Σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial  και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου Ο Παύλος Βρουλάκης μαθαίνει πως η ανιψιά του είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη και αποφασίζει να τους χωρίσει πάση θυσία. Τα όπλα βγαίνουν και ο Σταύρος φοβάται για τη ζωή του γιου του.

Από τη στιγμή που ο Παύλος μαθαίνει πως η ανιψιά του ζήτησε διαζύγιο από τον Σταύρο γιατί είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, όλα αλλάζουν στην οικογένεια Βρουλάκη. Αποφασίζει και ανακοινώνει σε όλους πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει αυτόν τον έρωτα να αναπτυχθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

«Θα τους πολεμήσω. Θα κάνω τον Αστέρη να φύγει μακριά από την Κρήτη, που τόλμησε να σηκώσει τα μάτια του σε μια Βρουλάκη. Δεν έχει θέση στο χωριό μας», λέει στους γύρω του και παρόλο που προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να του πουν πως ο έρωτας των δύο αυτών παιδιών θα βάλει τέλος στην έχθρα μεταξύ των οικογενειών τους, εκείνος δεν ακούει λέξη.

Φωνάζει τα ανίψια του, ενώ και η Καλλιόπη όταν μαθαίνει τις προθέσεις του Παύλου, αποφασίζει να φωνάξει και το δικό της σόι για να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό. Την ίδια στιγμή, όλο το χωριό είναι αναστατωμένο καθώς βλέπει τη βεντέτα να αρχίζει ξανά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Οι φόβοι του Σταύρου για την Αργυρώ και τον Πετρή

Μεταξύ εκείνων που θορυβούνται για τον πόλεμο που ξεσπάει είναι και ο Σταύρος, που νιώθει τη ζωή του γιου του, Πέτρου, να απειλείται. Θέλοντας να προλάβει τις καταστάσεις, ζητά από την Αργυρώ να μιλήσουν και όταν τελικά βρίσκονται, της εφιστά την προσοχή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια ξανά μήλον της Έριδος

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

«Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει ο θείος σου αλλά δεν θ’ αφήσω τον Πετρή σε κίνδυνο. Πάρε το παιδί και φύγε. Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις κι εσύ ότι η ζωή σας κρέμεται από μια κλωστή», της τονίζει. Η Αργυρώ όμως, που ξέρει λίγο καλύτερα τον Παύλο, του λέει να της δείξει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη.

Και όντως, λίγο αργότερα αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον θείο της. Του μιλά ξεκάθαρα για τη ζωή της, τη γνωριμία τους και το γεγονός πως δεν μπορεί να πορευτεί μακριά του. Εκείνος όμως δεν δείχνει να καταλαβαίνει τα συναισθήματά της. Τότε τον λόγο παίρνει η Μαρίνα.

«Αν τολμήσεις και πειράξεις τον Αστέρη, τότε θα με βρεις μπροστά σου. Εχασα τον γιο μου, δεν θα χάσω και την κόρη μου τώρα επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα που εσύ δεν εγκρίνεις. Πρόσεξε καλά», του ξεκαθαρίζει και τον αποστομώνει για τα καλά.

Δείτε ακόμα Σασμός : Νέα δολοφονία που συγκλονίζει

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός : Οι Σταματάκηδες σε νέο κυκεώνα

Ο Παύλος μένει εμβρόντητος, ωστόσο η ανησυχία του Σταύρου δεν λέει να καταλαγιάσει. Μάλιστα θα αναγκαστεί να μιλήσει και ο ίδιος στον θείο της πρώην γυναίκας του προκειμένου να σιγουρευτεί πως ό,τι και να γίνει, όπως κι αν κινηθούν οι δύο οικογένειες μεταξύ τους, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια του μικρού Πέτρου.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close