Η Γη της Ελιάς: Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε να τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα!

αααχ τί είναι αυτά καλεεεεε

Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει μάθει να μην αφήνει εκκρεμότητες στην προσωπική του ζωή και μία από αυτές είναι η εκδίκηση που χρωστάει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Τον άνθρωπο που του στέρησε την ευτυχία με τον θάνατο της γυναίκας του, Ρέας.

Θα έλεγε κανείς πως ζει και αναπνέει για να δει τον Αντώνη στο χώμα. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ο δεύτερος σκότωσε τη γυναίκα του και ο χρόνος πάγωσε για εκείνον και τη ζωή του, το μόνο που σκέφτεται και θέλει είναι να δει και τον ίδιο νεκρό.

Όμως, όπως είδαμε σε ένα από τα επεισόδια που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο, ο ισχυρός άνθρωπος της νύχτας αποφάσισε τελικά να μη στερήσει από τον Αντώνη το δικαίωμα της ζωής αλλά να του στερήσει το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή του και αυτό είναι σίγουρα η σχέση του με τη Μαρίνα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης οδηγείται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απ’ την Κρήτη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή ΣΟΚ με Σταύρο και Αργυρώ

Καλά καταλάβατε, ο Ευθύμης βάζει στο στόχαστρο τη Μαρίνα Βρουλάκη, γιατί ξέρει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κάνει τον διοικητή της αστυνομίας να πονέσει πραγματικά. «Σκοτώστε τη! Με τον τρόπο που κι εκείνος σκότωσε τη γυναίκα μου! Πιο δίκαιο δεν θα μπορούσε να είναι», διατάζει τους ανθρώπους του, που δεν πιστεύουν στα αυτιά τους με τις αποφάσεις του.

Η Αιμιλία, που έχει αρχίσει να ανησυχεί για την τροπή που μπορεί να πάρουν τα πράγματα, από καιρό έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να μεταθέσει στην Αθήνα τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, με τη δικαιολογία πως είναι πολύ ικανός και άξιος και του αξίζει μια προαγωγή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απο την Κρήτη

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απ’ την Κρήτη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ορμά στον Μαθιό για να τον σκοτώσει

Οπως όμως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό TV24 , η πρόταση από την Αθήνα δεν θα αργήσει να του χτυπήσει την πόρτα και όταν η Μαρίνα ακούσει τα νέα με χαρά, ο Αντώνης θα της προτείνει να φύγουν μαζί για την πρωτεύουσα. «Αλήθεια πιστεύεις ότι θα σε άφηνα εδώ μόνη σου; Εκαμα τόσα χρόνια να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου και τώρα που σε έχω θα σε χάσω;».

Η Μαρίνα δεν θα κρύψει τις επιφυλάξεις της στο να τον ακολουθήσει, γνωρίζοντας μάλιστα πως η Αργυρώ περνάει άσχημα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με την επιμέλεια του παιδιού της. Ακόμα και τότε όμως ο Αντώνης θα βρει τη λύση που θα της ταιριάζει.

«Δεν θα πάμε στην άλλη άκρη του κόσμου. Μέχρι την Αθήνα θα πάμε. Οποια στιγμή το θες, θα έρχεσαι για να βλέπεις την κόρη και τον εγγονό σου. Δεν θα αντέξω για πολύ μόνος μου αν δεν έρθεις», της μηνύει και η Μαρίνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Αιμιλία θα τον πιέζει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το νησί καθώς πιστεύει ότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Αντώνης και Μαρίνα στην Αθήνα

Η είδηση της φυγής του Αντώνη θα πέσει σαν κεραυνός πάνω από το σκοτεινό γραφείο του Ευθύμη, που έχει ορκιστεί στη Ρέα του να της στείλει δίπλα της τη Μαρίνα. Ο Πάνος θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι του και όταν τελικά ανακαλύψει και του μεταφέρει πως το ταξίδι του δεν θα έχει σύντομη επιστροφή, ταράζεται ολόκληρος και τα βάζει με όλους που δεν πρόλαβαν να στήσουν καρτέρι στη Μαρίνα.

Διατάζει να μάθουν τις κινήσεις του Αντώνη στη μεγάλη πόλη καθώς επίσης και τους ανθρώπους που συναντάει. Όταν σε βάθος χρόνου αρχίσει να καταστρώνει νέο σχέδιο για να βγάλει από τη μέση την αθώα Μαρίνα, θα νιώθει και πάλι ικανοποιημένος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Η Αιμιλία θα προσπαθήσει να μιλήσει στον Αντώνη και να του επιστήσει την προσοχή σε ό,τι αφορά στον τρόπο που θα κινείται στην Αθήνα. Ο Αντώνης με τη σειρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη μεταδώσει την ανησυχία του στη γυναίκα της ζωής του αλλά να την κάνει να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο ευπρόσδεκτη στην Αθήνα, μια πόλη που δεν είχε ζήσει ξανά στο παρελθόν.

Στο πλευρό του Αντώνη θα είναι φυσικά -αν και εξ αποστάσεως- τόσο η Ντίνα όσο και ο Μύρωνας. Οι δύο πιστοί του υπάλληλοι θα έχουν «από κοντά» τον Ευθύμη και θα πληροφορούν τον Αντώνη για τα σχέδιά του, όσο και αν αυτά θέλουν να παραμένουν στους τέσσερις κλειστούς τοίχους του γραφείου του Ευθύμη.

Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας  από Δευτέρα 16/01/2023 έως Παρασκευή 20/01/2023

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 58 στις 16/1/2023

Επεισόδιο 58

Δευτέρα 

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν και η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει την Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα για δεύτερη φορά;

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αστέρης ρίχνουν το Σταύρο από τον γκρεμό

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν  την Αργυρώ την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 59 στις 17/1/2023

Επεισόδιο 59

Τρίτη 

Η Αργυρώ εμβρόντητη μαθαίνει από την Βασιλική πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του για να της σώσει τη ζωή. Η εξέλιξη αυτή φέρνει την ίδια αλλά και τη Μαρίνα σε αμηχανία ενώ την ίδια στιγμή ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος την Νάντια.

Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποια προβλήματα υγείας. Ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκιση του αλλά ο άνθρωπος του Ευθύμη καιροφυλακτεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μυστικό που καίει τον Παύλο στην Κύπρο

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Λίγο αργότερα ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στο Μαθιό. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 60 στις 18/1/2023

Επεισόδιο 60

Τετάρτη 

Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιο τους εναντίον του Φαρμάκη προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο. Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για την μεταμόσχευση. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι μάθαινε τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Αν δεν ήσουν εσύ σήμερα δεν θα ζούσα. Σε ευχαριστώ” του λέει και πέφτει στην αγκαλιά του. Οι δυο τους παίρνουν μερικές στιγμές πάθους αγνοώντας πως ο Σταύρος έχει προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να γίνει η σκιά τους.

Δειτε επίσης : Σασμός: Πεθαίνει ο μπαμπάς της Στέλλας;

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός : Το παιχνίδι της μοίρας που θα κάνει την Καλλιόπη να αλλάξει

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λίγο αργότερα παραδίδει στο Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος σίγουρος πια, για την απιστία της να την παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο. “‘Έπαιξε μαζί μου, θα την καταστρέψω” μονολογεί και αποφασίζει να κάνει πράξεις τις απειλές του.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις 19/1/2023

Επεισόδιο 61

Πέμπτη 

Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη και μιλάει στην Νάντια συμφωνώντας να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητας της. Στην σκέψη πως ο Μαθιός έχει παιδί καταρρέει και πλέον ο γάμος της περνάει σοβαρή κρίση.

Δείτε ακόμα Σασμός : Πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος βράζοντάς από θυμό συναντάει τη Στέλλα και της τα λέει έξω απ’ τα δόντια, “θα την ξεμπροστιάσω θα δείξω σε όλη την Κρήτη φωτογραφίες της ντροπής της” της λέει. Ξέρει πως αν βγάλει στη φορά τα ενσταντανέ με τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον Αστέρη θα της πάρει το παιδί.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις 20/1/2023

Επεισόδιο 61

Παρασκευή 

Η Στέλλα χωρίς να χάνει χρόνο προειδοποιεί την Αργυρώ που αντιδρά απρόβλεπτα. Τόσο εκείνη όσο και ο Αστέρης ξέρουν πως αν ο Σταύρος κάνει πράξη τους εκβιασμούς του θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο οικογένειες.

Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη για τον οποίο ανησυχεί και ο Παύλος όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία λίγο αργότερα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα γίνεται εχθρός

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο νέος χαρακτήρας που ταράζει τα νερά στην Κρήτη

Ο Σταύρος συναντάει τον Παύλο και του λέει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση. “Γι’ αυτό χωρίσαμε, με απάτησε” του λέει και ο Παύλος γίνεται πυρ και μανία. Πώς θα αντιδράσει; Η ξένια Λυτρώνει τον Μαθιό αναγνωρίζοντάς τον Στεφανή για πατέρα της  Νάντιας.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close