Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Απόστολο πως ο Γεράσιμος είναι γιος του

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Απόστολο πως ο Γεράσιμος είναι γιος του

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Οι αποκαλύψεις στο φινάλε της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι θα είναι μοιραίες, αφού ο Απόστολος θα μάθει από τον Άγγελο όλη την αλήθεια για τη Μελισσάνθη και το Γεράσιμο.

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται το τέλος της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως θα είναι τραγικές για τους πρωταγωνιστές. Ο ήρωας που θα φέρει την αλήθεια στο φως δεν είναι άλλος από τον Άγγελο, και θα φέρει ανατροπές τόσο στη σχέση του με την Μαργκερίτ, όσο και σε αυτή με την Μελισσάνθη. Διαβάστε παρακάτω την αντίδραση του Απόστολου όταν μαθαίνει όλη την αλήθεια από το στόμα του Άγγελου.

Η στιγμή που ο Άγγελός λέει την αλήθεια στον Απόστολο

Λίγο αργότερα ο Άγγελος συναντάει τη Μαργκερίτ και της λέει ότι έκανε λάθος και ότι ο γάμος θα γίνει. Η κοπέλα, προβληματισμένη αλλά και χαρούμενη, κάνει την πρόβα του νυφικού της στο σπίτι της Μελισσάνθης και τη ρωτάει αν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που ήταν ερωτευμένος ο Άγγελος, αλλά η Μελισσάνθη της απαντάει ότι δεν την ξέρει και ότι ίσως να ήταν κάποιος παλιός του έρωτας.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Άγγελος χωρίζει τη Μελισσάνθη για τα μάτια άλλης γυναίκας και την οδηγεί στη τρέλα

Την ίδια ώρα ο Άγγελος, απελπισμένος, πίνει και αποφασίζει να κάνει κάτι τελευταίο. Ετσι, πηγαίνει σε κακά χάλια στο γραφείο του Απόστολου και του ζητάει να του μιλήσει: «Είμαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα και μαζί της έχω ένα παιδί. Αυτή η γυναίκα είναι η Μελισσάνθη», του λέει. Ο Απόστολος, ψύχραιμος, κάνει πως δεν ακούει τίποτα. Δεν τον ρωτάει το παραμικρό.

Είναι σχεδόν απαθής: «Είναι θαυμάσιο κορίτσι η Μαργκερίτ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια αξιοζήλευτη μάνα και σύζυγος», του λέει.  Αμέσως μετά πηγαίνει στο συρτάρι του γραφείου του, το ανοίγει και βγάζει ένα κουτάκι, το οποίο δίνει στον Αγγελο: «Αυτό το ζευγάρι χρυσά μανικετόκουμπα είναι το δώρο μου για σένα. Είχα σκοπό να σου τα δώσω την ημέρα του γάμου σου, αλλά δεν πειράζει.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Άγγελος-

Εχει χαραγμένα πάνω τα αρχικά σας, Α και Μ». Ο Αγγελος τα κοιτάζει σαν χαμένος, νομίζει ότι τα αρχικά είναι από το Αγγελος και Μελισσάνθη, αλλά ο Απόστολος τον προλαβαίνει: «Αγγελος και Μαργκερίτ. Αλλά τώρα πρέπει να φύγεις, έχω πολλή δουλειά», του λέει. Ο Αγγελος, καταρρακωμένος από την ανωτερότητα του Απόστολου, δεν λέει τίποτα και φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Γυρίζει το σπίτι, πίνει και κλαίει έχοντας τη φωτογραφία της Μελισσάνθης στο κομοδίνο του.

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι γεμάτα αγωνία, με το μέλλον του Άγγελο να φαντάζει δυσοίωνο. Κι επειδή το μεγάλο φινάλε δεν είναι μακριά, το daddy-cool.gr σας προτείνει ένα Εύκολο vegan βραδινό με μανιτάρια, που θα κάνει το βράδυ σας ακόμη πιο σπέσιαλ.

Viral Άρθρα