Κουνουπιδοκεφτέδες ή και μπροκολοκεφτέδες πολύ αφράτοι με δυόσμο και μαιντανό που μοσχοβολάει! Τα μυρωδικά που έχει τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και νόστιμα! Δοκιμάστε τους για το οικογενειακό σας τραπέζι!
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι και αφού το στραγγίσουμε το πατάμε να λιώσει με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα μπολ .Προσθέτουμε κι όλα τα παραπάνω υλικά ,κρεμμύδι,σκόρδο,αυγά,αλατοπίπερο,δυόσμο,μαϊντανό ,άνηθο,αυγά,τριμμένο τυρί .Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει το μείγμα μας σφιχτό, να στέκεται στο κουτάλι μας να πλάθεται. Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε (εγώ τους έφτιαξα στο τεφάλ πιο υγιεινούς).Τους ακουμπάμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στην πιατέλα μας.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Εύα Μπετζ
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- 10 συνταγές για αλμυρές τούρτες που θα εντυπωσιάσουν στο γιορτινό τραπέζι
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη το σκάει την πρώτη νύχτα του γάμου της και αφηνει το γαμπρό σύξυλο
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Γιάννης Πουλόπουλος : Στο νοσοκομείο ο γνωστός παρουσιαστής