Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Υπέροχη κλασική πάστα αμυγδάλου. Ένα αγαπημένο γλυκό με αφράτο σιροπιασμένο παντεσπάνι, πλούσια κρέμα, αέρινη σαντιγί και φυσικά αμύγδαλο φίλε γεμάτο αρώματα. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την γεύση αυτού του γλυκού που είναι τόσο νόστιμο και εντυπωσιακό. Είναι ιδανικό για γιορτές και επίσημα τραπέζια, φτιάξετε το οποτεδήποτε και θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!

Ingredients:

For the cream:

100gr. sugar
45gr. cornstarch
2 eggs
500gr. milk
2 vanillins
1 tbsp. butter
250ml double cream

For the sponge cake:

125gr. sugar
5 eggs
155gr. flour
1.5 tsp. baking powder
2 vanillins

For the syrup:

1 cup sugar
1 cup water

For the garnish:

400gr. grated almonds

Δείτε την εκτέλεση τις συνταγής εδώ

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι από την Georgia Chatzimanoli-Grimwood

Close