Τα πιο αφράτα και ζυμωτά ψωμάκια

Πάμε να φτιάξουμε ψωμάκια από τα χεράκια μας;;; Αφράτα, ζυμωτά που θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι! Θα έχετε έτσι φρέσκο ψωμί για το πρωινό, το μεσημεριανό αλλά για γρήγορα και εύκολα σαντουιτσάκια!

Υλικά 
3 κιλά αλεύρι κίτρινο
500 ΓΜ σιμιγδάλι ψιλό
3 φακελακια ξερή μαγιά
4 ΚΓ αλάτι/ 2 ΚΓ ζάχαρη
Χλιαρό νερό όσο πάρει

Δειτε ακομα Τα πιο αφράτα αλμυρά ψωμάκια τώρα και γεμιστά!

Εκτέλεση

Βάζουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά, ρίχνουμε νερό και ζημωνουμε. Θέλει 10′–15′ ζύμωμα.
Το σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε 1 ώρα
Πλάθουμε ψωμιά 450 ΓΜ το κάθε ένα και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Χαράζουμε και αφήνουμε 30′
Ψήνουμε στον αέρα στους 180( για 35′–40′
Τα βάζουμε σε σχάρα να κρυώσουν σκεπάζοντας τα με πετσετουλα .

Τα πιο αφράτα και ζυμωτά ψωμάκια Τα πιο αφράτα και ζυμωτά ψωμάκια Τα πιο αφράτα και ζυμωτά ψωμάκια Τα πιο αφράτα και ζυμωτά ψωμάκια

Τα πιο αφράτα και ζυμωτά ψωμάκια

Ευχαριστουμε για την συνταγη την Φλωρα Χριστου

Δειτε ακομα Αφράτα ψωμάκια με γάλα τύπου μαργαρίτα!

Δείτε όλες τις λαχταριστες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close