Κοντοβά-Σίσσυ-Χρηστίδου

Κοντοβά – Καλημέρης: Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνης Καλημέρης βάφτισαν το μικρό τους παιδάκι χθες με νονά τη  γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Χθες το πρωί έγινε η βάφτιση του μικρού παιδιού της Χριστίνας Κοντοβάς και του Τζώνη Καλημέρη όπου πραγματοποιήθηκε στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Η νονά του μικρού παιδιού ήταν η γνωστή παρουσιάστρια  Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε παρακάτω:

Κοντοβά–Καλημέρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Χθες τελικά πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μικρής Ada, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ciao,  κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη.

Να σας θυμίσουμε, ότι το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Δευτέρα, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου (που είναι νονά) ήταν θετική στον κορονοϊό, με συνέπεια να αναβληθεί η βάφτιση και να γίνει ένα μικρό πάρτι προς τιμήν της Ada.

Κοντοβά-Καλημέρης-Βάφτιση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Τέλος καλό όλα καλά και σήμερα πραγματοποιήθηκε η βάφτιση στο Νυμφαίο της Φλώρινας με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου. Το ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε με μια φωτογραφία η Χριστίνα Κοντοβά.

Σίσσυ-Χρηστίδου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία της κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια».

Κοντοβά–Σίσσυ-Χρηστίδου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

«Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Ada.

Close