ιδέες-για-χρυσά κολιέ-το-Καλοκαίρι 2022-

Χρυσά κολιέ: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022. Μοντέρνες ιδέες για χρυσά κολιέ το Καλοκαίρι του 2022.

Τα τελευταία χρόνια τα κολιέ έχουν επιστρέψει στις τάσεις. Μάλιστα αυτά που φοριούνται περισσότερο είναι κολιέ με σκέτες αλυσίδες ή διακριτικά διακοσμητικά όπως ταυτότητες σαν αυτές που είχαμε στην βάφτισή μας και άλλα μικρά διακοσμητικά.

Τα χρυσά και τα ασημένια κολιέ έχουν κερδίσει την αγορά και σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στα χρυσά κολιέ. Διότι το χρυσό είναι πάντα στην μόδα και φυσικά μπορεί να αναδείξει το στιλ μας όλο τον χρόνο. Διαβάστε παρακάτω: 

Χρυσά κολιέ: Χρυσή χοντρή αλυσίδα

Τα τελευταία χρόνια οι χρυσές χοντρές αλυσίδες είναι η νέα τάση στα γυναικεία κοσμήματα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις μία χοντρή χρυσή αλυσίδα που θα απογειώσει το look σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Χρυσά κολιέ: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

Χρυσά κολιέ: Τρεις διακριτικές αλυσίδες

Μπορείς επίσης να επιλέξεις για τον λαιμό σου τρεις διακριτικές αλυσίδες σε διαφορετικά μεγέθη η καθεμία. Μπορεί η μία από αυτές τις αλυσίδες να έχουν και κάποιο μικρό κόσμημα πάνω όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Μία σικ επιλογή για κάθε γυναίκα.

χρυσά-κολιέ-με-λεπτές-αλυσίδες-ιδέες-

Χρυσά κολιέ: Χρυσές αλυσίδες με ταυτότητα και ήλιο

Υπάρχουν στην αγορά χρυσές αλυσίδες για κολιέ με όλα τα σχέδια. Μπορείς να ακολουθήσεις τις τάσεις της εποχής και να διαλέξεις για τον λαιμό σου ένα κολιέ με χρυσή λεπτή αλυσίδα και ταυτότητα. Επίσης για το Καλοκαίρι ωραία σχέδια είναι και οι ήλιοι ή τα φεγγάρια.

χρυσό-κολιέ-με-ταυτότητα-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Χρυσά κολιέ: Χρυσή αλυσίδα με κοχύλι

Μία άκρως καλοκαιρινή και μοντέρνα πρόταση είναι και η παρακάτω. Χρυσή αλυσίδα με ένα όμορφο κόσμημα με διακριτικό κοχύλι που θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της εποχής. Είναι μία εντυπωσιακή, μοντέρνα και σικ ιδέα.

χρυσό-κολιέ-με-κοχύλι-ιδέες-

Χρυσά κολιέ: Κολιέ με το σύμβολο της ιατρικής

Αν είσαι γιατρός, φαρμακοποιός ή σου αρέσουν αυτά τα σύμβολα, τότε σίγουρα θα σου αρέσει το παρακάτω κολιέ. Μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλες χρυσές αλυσίδες όπως αυτές που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα. Θα εντυπωσιάσεις.

ιδέες-για-χρυσά κολιέ-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με καπέλο: 20 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

ιδέες-για-χρυσά κολιέ-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-χρυσά κολιέ-το-Καλοκαίρι 2022-

Χρυσά κολιέ: Χρυσά κολιέ με καρδούλες

Μπορείς να βάλεις την αγάπη εκτός από την ζωή σου και στο στιλ σου με ένα όμορφο και μοντέρνο κολιέ. Το χρυσό κάνει αυτό το κολιέ να έχει μία παραπάνω αίγλη όμως εσύ μπορείς να το φοράς όλη την μέρα και σε κάθε περίσταση.

χρυσό-κολιέ-με-καρδούλα-ιδέες-

Χρυσά κολιέ: Μοντέρνα κολιέ με σύμβολα

Σύμβολα όπως είναι τα παρακάτω είναι η τελευταία λέξη της μόδας και πολύ συχνά τα επιλέγουμε για τα κολιέ μας. Έτσι μπορείς να επιλέξεις και συ το δικό σου αγαπημένο κολιέ με ένα σχήμα που να εκφράζει το στιλ αλλά και την προσωπικότητά σου.

ιδέες-για-χρυσά κολιέ-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-χρυσά κολιέ-Καλοκαίρι 2022-

Χρυσά κολιέ: Κολιέ σαν αλυσίδες

Μπορεί μερικά χρόνια πριν κάτι τέτοιο να το βρίσκαμε παρατραβηγμένο αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά τα κολιέ όσο πάνε γίνονται όλο και πιο αγαπητά. Κολιέ που μοιάζουν με πραγματικές αλυσίδες και δίνουν στο στιλ σου μία ροκ νότα.

χρυσή-αλυσίδα-στον-λαιμό- χρυσή-αλυσίδα-στον-λαιμό-

Χρυσά κολιέ: Κολιέ με ήλιο

Μία διακριτική χρυσή αλυσίδα που συνοδεύεται από έναν μοντέρνο ήλιο θα σε βάλει για τα καλά στο καλοκαιρινό κλίμα της εποχής. Είναι μοντέρνο, μπορεί να το φορέσει κάθε γυναίκα και φυσικά δεν έχει περίσταση κατάλληλη για να φορεθεί. Μπορείς να το επιλέξεις για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

χρυσό-κολιέ-με-ήλιο-ιδέες-

Χρυσά κολιέ: Κολιέ με ήλιο και φεγγάρι

Το συγκεκριμένο σχέδιο εκτός του ότι είναι άκρως καλοκαιρινό είναι κα πολύ μοντέρνο. Πολλές γυναίκες και πολλοί άντρες το επιλέγουν όχι μόνο για τα κοσμήματά τους, αλλά και για τα ρούχα τους ή ακόμη και για τατουάζ.

χρυσές-αλυσίδες-στο-λαιμό-

Δείτε ακόμα Λινά φορέματα: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

χρυσές-αλυσίδες-στο-λαιμό-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close