είδα-την-πεθερά-μου-με-άλλον-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, διότι είδε την πεθερά της με άλλον και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στον άντρα της. Ποια είναι η δική σας άποψη;

Είναι πολύ δύσκολη η θέση σου, όταν ξαφνικά βρίσκεσαι μπροστά σε ένα σοβαρό μυστικό και δεν ξέρεις αν πρέπει και μπορείς να το αποκαλύψεις ή όχι. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει αυτή η αναγνώστρια, που είδε την πεθερά της να φιλιέται με άλλον και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στον άντρα της. Διαβάστε παρακάτω:

Αποφάσισα να ζητήσω την βοήθειά σας γιατί αυτό που συνέβη το έχω μοιραστεί μόνο με την κολλητή μου και ούτε αυτή μπόρεσε να με ανακουφίσει. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την πεθερά μου ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά.

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου τα έφτιαξε με την ξαδέρφη μου

Την πεθερά μου δεν την συμπάθησα ποτέ. Από την μία ο πεθερός μου ήταν ένας ήσυχος οικογενειάρχης και από την άλλη η πεθερά μου, 60 χρονών γυναίκα και ντύνεται σαν πιτσιρίκα. Βάφει τα μαλλιά της μπλε και πορτοκαλί και κόκκινα, ντύνεται με σορτσάκια και μίνι και δερμάτινα και γενικά κατά την γνώμη μου παλιμπαιδίζει.

είδα-την-πεθερά-μου-με-άλλον-

Την ίδια στιγμή είναι επικριτική μαζί μου. Σε κάθε ευκαιρία λέει ότι κάνω σαν γριά, ότι βυθίζω τον γιο της σε μία ρουτίνα όπως την βύθισε εκείνη ο άντρας της και άλλα τέτοια. Ο άντρας μου δεν συμφωνεί μαζί της σχετικά με εμένα όμως όλα τα άλλα του φαίνονται φυσιολογικά.

Το παίζει ανοιχτόμυαλος και μου λέει ότι η ηλικία δεν καθορίζει το πως θα ντύνεται ή θα συμπεριφέρεται ο άλλος. Εγώ πάλι θεωρώ ότι το κάθε πράγμα έχει την ηλικία του και ότι μας κάνει ρεζίλι στην γειτονιά όταν κυκλοφορεί και συμπεριφέρεται σαν 17χρονη.

Δείτε ακόμα Χώρισα με τον άντρα μου και μισό μήνα μετά βρήκε άλλην

Γενικά δεν είχα πολλά πολλά με την πεθερά μου. Αντιπαθιόμαστε και προσπαθούμε να κρατάμε να προσχήματα όταν έχουμε οικογενειακά τραπέζια και γιορτές. Προχθές όμως συνέβη κάτι που με σόκαρε. Είχα κατέβει μέχρι το κέντρο για κάτι δουλειές.

είδα-την-πεθερά-μου-με-άλλον-

Ο δρόμος με έβγαλε από έναν κεντρικό δρόμο της πόλης, που έχει και πολλές καφετέριες. Εκεί είδα την πεθερά μου με έναν άντρα πολύ μικρότερό της, να φιλιέται σε ένα τραπέζι σαν παιδούλα. Μου ήρθε να κάνω εμετό. Χλώμιασα.

Έφυγα κακήν κακώς για να μην προλάβει να με δει και από προχθές δεν ξέρω τι να κάνω. Από την μία θέλω τόσο πολύ να την ξεμπροστιάσω. Από την άλλη όμως φοβάμαι ότι επειδή δεν έχω αποδείξεις για κάτι και ο άντρας μου ξέρει πόσο πολύ την αντιπαθώ δεν θα με πιστέψει.

Δείτε ακόμα Έχασα την μητέρα μου, πενθώ και ο άντρας μου θέλει να με χωρίσει

Και το να κατηγορείς την μάνα του για κάτι τέτοιο χωρίς αποδείξεις, αν δεν σε πιστέψει, αυτομάτως στα μάτια του φαίνεται ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου. Ακόμη και διαζύγιο μπορεί να ζητήσει αν με έχει για τέτοια κατίνα.

είδα-την-πεθερά-μου-με-άλλον-

Από την άλλη λυπάμαι και τον πεθερό μου. Πως θα κάνω ότι δεν ξέρω που όσο αυτός είναι ήρεμος στο σπίτι να προσέχει τα πάντα και να τρέχει για τις υποχρεώσεις, αυτή κάθεται και χαριεντίζεται με τεκνά στο κέντρο της πόλης χωρίς να ενδιαφέρεται καν ποιος μπορεί να την δει κάποιος. Είμαι πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close