γονείς_βάζουν_χρήματα_σε_βρεφικά_προϊόντα_για_να_βοηθήσουν_άλλους_γονείς_

Η ιστορία για τους γονείς που κρύβουν χρήματα σε βρεφικά προϊόντα για να βοηθήσουν άλλους γονείς.

Ζούμε σε πολύ δύσκολους καιρούς. Οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να τα βγάλουν πέρα αξιοπρεπώς, αγκομαχώντας κάθε μέρα, όπως η μητέρα που έμεινε άστεγη με δύο παιδιά και έχτισε μόνη της σπίτι από την αρχή.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι εδώ ως σήμερα, είναι διότι στους ανθρώπους υπάρχει το συναίσθημα της αλληλεγγύης. Μπορεί πολλοί τυφλωμένοι από τα χρήματα και την εξουσία να χάνουν αυτό το συναίσθημα, όμως η αλληλεγγύη μεταξύ του λαού δεν σταματάει να υπάρχει.

Δείτε ακόμα 7 (ακόμη) χρήσεις που δεν ξέραμε για τα… βρεφικά προϊόντα

Η αλληλεγγύη είναι από τα μεγαλύτερα μας όπλα και πρέπει να την χρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία. Αυτό το σκεπτικό φαίνεται πως είχαν γονείς, που αποφάσισαν να κρύψουν χρήματα μέσα σε βρεφικά προϊόντα έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν άλλοι γονείς που τα έχουν ανάγκη. Διαβάστε παρακάτω: 

Φαίνεται πως ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα άλλους γονείς της περιοχής, που εξαιτίας της πανδημίας είχαν χάσει τις δουλειές τους και περνούσαν οικονομικές δυσκολίες. Το ζευγάρι από την Καλιφόρνια, αποφάσισε να δείξει την αλληλεγγύη του έμπρακτα.

Κάθε φορά που πήγαιναν στο σούπερ μάρκετ, έκρυβαν χρήματα σε τυχαία προϊόντα που αφορούσα μ@ρα και μεγαλύτερα παιδιά, όπως γάλατα, πάνες, μπιμπέρο, βρεφικές κρέμες και θήλαστρα. Η Krystal που είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα μαζί με τον Patrick έχουν ήδη δύο παιδιά 5 και 8 ετών και περιμένουν το τρίτο τον Οκτώβριο.

Δείτε ακόμα Η συγκινητική αντίδραση παιδιού με καρκίνο όταν 70.000 φίλαθλοι το χαιρέτησαν (βίντεο)

Όταν λοιπόν οι δυο τους επισκέφθηκαν πρόσφατα το πολυκατάστημα της γειτονιάς τους, διαπίστωσαν ότι τα προϊόντα για μ@ρα και νήπια έχουν ακριβύνει πολύ από την στιγμή που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με τους ίδιους:

«Θυμηθήκαμε πόσο δύσκολο ήταν για εμάς να ανταποκριθούμε στα έξοδα του μωρού όταν γίναμε πρώτη φορά γονείς και σκεφτήκαμε πως για τους νέους γονείς θα είναι ακόμα δυσκολότερο λόγω της πανδημίας».

Το ζευγάρι λοιπόν θέλησε να κάνει την ζωή άλλων γονιών οι οποίοι μεγαλώνουν μικρά παιδιά και έχουν οικονομικές δυσκολίες πιο εύκολα. Αποφάσισε λοιπόν να κρύψουν χρήματα σε βρεφικά προϊόντα και στα τρία σούπερ μάρκετ της περιοχής τους. Η Krystal αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την πράξη στο Instagram λέγοντας:

“Όταν γεννήθηκε το παιδί μας, τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα”

«Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί τα βγάζαμε πολύ δύσκολα πέρα. Σήμερα που έχω τη δική μου επιχείρηση και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα οικονομικά, θέλω κι εγώ να βοηθήσω – να επιστρέψω την καλοσύνη που εισπράξαμε πριν χρόνια, βοηθώντας με τη σειρά μου τους νέους γονείς».

Μάλιστα μέσα από την ανάρτησή της υπενθύμισε στους νέους γονείς πόσο καλή δουλειά κάνουν με τα παιδιά τους παρά τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να περνούν και αποκάλυψε πως μέσα σε μία μέρα έκρυψε 1.000 δολάρια σε παιδικά προϊόντα.

«Όταν ήμασταν νέοι γονείς, οι γείτονες, οι φίλοι και οι συγγενείς μας μάς στήριξαν με κάθε τρόπο. Μας έφερναν φαγητό, βοηθούσαν οικονομικά ή μας ψώνιζαν από το σούπερ μάρκετ όσα χρειαζόμασταν.

“Ήθελα να νιώσουν κι άλλοι γονείς ότι κάποιος τους σκέφτεται και τους φροντίζει”

Ήταν υπέροχο το συναίσθημα ότι κάποιος σε σκέφτεται και θέλει να σε βοηθήσει χωρίς ανταλλάγματα. Ήθελα να το νιώσουν κι άλλοι γονείς – να αισθανθούν πως κάποιος τους σκέφτεται και θέλει να τους φροντίσει απλά επειδή τους νοιάζεται».

Η αγαπημένη μας μανούλα εξέφρασε την ελπίδα πως οι γονείς που βρίσκουν χρήματα μέσα στα βρεφικά προϊόντα εξαιτίας της. θα νιώσουν όμορφα και θα ανταποδώσουν αυτήν την καλοσύνη και σε άλλους ανθρώπους, όπως μπορούν.

«Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη καλοσύνη» καταλήγει η Krystal. «Εύχομαι η πράξη μας να εμπνεύσει τους ανθρώπους να σκορπίσουν τη χαρά και την καλοσύνη παντού».

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: today.com

Close