η-κόρη-μου-πήγαινει-από-τον-έναν-στον-άλλον-πότε-θα-σοβαρευτεί;

Η κόρη μου έχει κάθε μέρα και από έναν διαφορετικό! Πότε θα σοβαρευτεί αυτή η κοπέλα; Αυτή η αναγνώστρια ζητάει την γνώμη μας.

Η κοινωνία μας έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι παλιότερα σκεφτόντουσαν ότι ο σκοπός του ανθρώπου είναι η οικογένεια. Οπότε έκαναν σχέσεις με προορισμό τον γάμο και άλλο που μετά η απιστία έδινε και έπαιρνε. Πλέον όμως οι νέοι δεν είναι έτσι.

Περιμένουν να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο και μέχρι τότε μπορεί να κάνουν πολλές σχέσεις. Επίσης υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν σχέσεις οπότε τους αρέσει απλά να περνούν καλά. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και με την κόρη της συγκεκριμένης αναγνώστριας. Τι πιστεύετε; Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η κόρη μου είναι 36 ετών. Είναι το μοναχοπαίδι μου οπότε πάντα πίστευα πως ήταν η μόνη μου ελπίδα να δω εγγονάκι. Η κόρη μου όμως παρόλο που κοντεύει τα 40 δεν λέει να βάλει μυαλό. Δεν θέλει να κάνει σχέση και κάθε τρεις και λίγο αλλάζει και από έναν άντρα. Σαν τα πουκάμισα που λέμε.

Στην αρχή δεν έδινα σημασία. Νόμιζα πως ήταν φάση της ηλικίας και ότι όταν θα πατούσε τα 30 θα σοβαρευόταν. Όσο να πεις θα έβλεπε και τις φίλες της που όλες πλέον έχουν σοβαρή σχέση, θα ζήλευε και θα έκανε και αυτή το ίδιο.

Αντίθετα όμως ενώ όλες της οι φίλες έχουν σοβαρή σχέση η κόρη μου επιμένει να μην βλέπει κανέναν σοβαρά. Στο μεταξύ δεν μου μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή κι έτσι εγώ δεν ξέρω αν την απορρίπτουν ή αν αυτή δεν δίνει ευκαιρίες ή και τα δύο.

Δείτε ακόμα “Δεν μεγαλώνεις σωστά το παιδί μου”: Γιαγιά προσέχει το εγγόνι της αλλά η νύφη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη

Σε μερικούς καυγάδες μας, μου λέει ότι οι φίλες της την ζηλεύουν που είναι ελεύθερη και ωραία, ότι δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα και στην τελική δεν την πήραν και τα χρόνια και δεν μπορώ να ξέρω τις κατακτήσεις της ή τι συνέβη και δεν έχει κάνει μέχρι τώρα σοβαρή σχέση στην ζωή της.

Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω μπαρούφες. Πιστεύω ότι έχει τον αντροδιώχτη. Μπορεί να την πλησιάζουν άνθρωποι και επειδή είναι έτσι πεταχτούλα να μην την παίρνουν στα σοβαρά. Άλλη λογική εξήγηση δεν βρίσκω. Στην τελική σίγουρα έχω όμορφη κόρη αλλά δεν την έχω και για τόσο μοιραία γυναίκα, να τους αλλάζει και να τους πετάει σαν λεμονόκουπες.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δεύτερο παιδί έτσι ώστε να εναποθέσω τις ελπίδες μου σε αυτό και εγώ κοντεύω τα 60. Πότε θα δω εγγονάκι; Μέχρι πότε θα βλέπω όλες τις φίλες της να νοικοκυρεύονται κι εκείνη σαν πεισματάρικο μουλάρι να χαραμίζεται δεξιά και αριστερά;

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου δεν ξέρει να μαγειρεύει και παραγγέλνουμε συνεχώς απέξω

Μέχρι πότε θα μαθαίνω για ξαδέρφες της ότι έμειναν έγκυες και αυτή να μένει έτσι; Και της το έχω πει χίλιες φορές. Η γυναίκα μέχρι μία ηλικία μπορεί να γίνει μάνα. Άμα παραμεγαλώσει την πατήσαμε. Δεν θα μπορεί να κάνει παιδί πια και θα φάει μία περιουσία στις εξωσωματικές.

Αφήστε που δεν μ’ αρέσει να ξέρω ότι η κόρη μου είναι έτσι πεταχτούλα. Αν ήταν αγόρι θα το συζητούσα, αλλά η κοινωνία μας δεν είναι τόσο καλή με τις γυναίκες που κάνουν ζωή σαν άντρες.

Εκείνη βέβαια μου λέει ότι βγαίνει με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους αλλά πόσο ανοιχτόμυαλος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να της αλλάξω γνώμη.

Photo cover via: the-man.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close