ο-πατέρας-μου-με-θυμήθηκε-12-χρονιά-μετά-και-θέλω-να-κάνω-πως-τον-συγχώρεσα-για-να-τον-κληρονομήσω-

Ο πατέρας μου με θυμήθηκε 12 χρόνια μετά και σκέφτομαι να τον πλησιάσω για να τον κληρονομήσω. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κατάλληλοι να γίνουν γονείς. Έτσι δεν είναι λίγοι οι γονείς που παρατούν τα παιδιά τους και φεύγουν. Αυτός ο πατέρας παράτησε τον γιο του 12 χρόνια πριν και αποφάσισε να τον πλησιάσει ξανά.

Ο γιος του δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του όμως σκέφτεται πως θέλει να τον κληρονομήσει και θέλει να παριστάνει ότι τον συγχώρησε για να πάρει την περιουσία του. Αποφάσισε να ζητήσει την γνώμη μας. Τί πιστεύετε; Διαβάστε παρακάτω:

Ο πατέρας μου με θυμήθηκε 12 χρόνια μετά και σκέφτομαι να τον πλησιάσω για να τον κληρονομήσω

Ο πατέρας μου αποφάσισε να μας εγκαταλείψει 12 χρόνια πριν επειδή ερωτεύτηκε την γειτόνισσα. Η γειτόνισσα είχε ήδη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο και ο πατέρας μου έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί μας. Θα το δεχόμουν αν ήθελε απλά να χωρίσει από την μάνα μου.

Όμως θυμάμαι την μητέρα μου να τον παίρνει τηλέφωνα και να τον παρακαλεί να γυρίσει και αυτός να είναι ανένδοτος. Και όταν μερικές φορές τον έπαιρνε για εμένα εκείνος δεν ενδιαφερόταν. Ούτε όταν αρρώσταινα, ούτε όταν τον ζητούσα, ούτε όταν έμπλεξα με κακές παρέες στο Γυμνάσιο.

ο-πατέρας-μου-με-θυμήθηκε-12-χρονιά-μετά-και-θέλω-να-κάνω-πως-τον-συγχώρεσα-για-να-τον-κληρονομήσω-

Photo via: the-man.gr

Μεγάλωνε σαν κόρη του την κόρη της άλλης και εμένα δεν ήθελε ούτε να με βλέπει. Η μάνα μου δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους. Για ένα διάστημα ήταν αλκοολική. Πλέον είναι μόνο καταθλιπτική. Ήταν όμως πάντα στο πλάι μου.

Δείτε ακόμα Τσακώνομαι συνεχώς με την γυναίκα μου και βρίσκω δικαιολογίες να αργώ να γυρίζω σπίτι

Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το σπίτι σε τάξη και την οικογένειά μας ενωμένη. Ξαφνικά μάθαμε από έναν ξάδερφο του πατέρα μου που και που ερχόταν να μας δει ότι είναι βαριά άρρωστος και πως θέλει να με δει και να μιλήσουμε.

Στην αρχή δεν ήθελα ούτε να το ακούσω. Η μάνα μου όμως μου είπε ότι μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε. Να του πάρουμε την περιουσία για να μην του τα φάει η άλλη η άκυρη. Στην αρχή δεν ήθελα ούτε τα λεφτά του ούτε τα σπίτια του.

ο-πατέρας-μου-με-θυμήθηκε-12-χρονιά-μετά-και-θέλω-να-κάνω-πως-τον-συγχώρεσα-για-να-τον-κληρονομήσω-

Photo via: neopolis.gr

Μετά όμως σκέφτηκα ότι δεν τα φέρνουμε εύκολα βόλτα. Η μάνα μου είναι καθαρίστρια σε πολυκατοικίες κι εγώ δουλεύω σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Μπορεί το αφεντικό μου να είναι καλό αλλά τον τελευταίο καιρό οι δουλειές έχουν πέσει.

Δείτε ακόμα Διάβασα το μυστικό ημερολόγιο της κόρης μου και ανακάλυψα πως δεν ξέρω τίποτα για την ζωή της

Δεν έχω σπουδάσει κάτι και γενικότερα δεν είμαι καθόλου εξασφαλισμένος. Έχω μόνο το σπίτι της μητέρας μου που σε αυτό θα μένω. Έτσι σκέφτηκα πως δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνω πως τον συγχωρώ για να μου γράψει την περιουσία.

ο-πατέρας-μου-με-θυμήθηκε-12-χρονιά-μετά-και-θέλω-να-κάνω-πως-τον-συγχώρεσα-για-να-τον-κληρονομήσω-

Photo via: the-man.gr

Δεν με νοιάζει αν θεωρούμαι υποκριτής ή εκμεταλλευτής. Δεν μπορώ να θεωρήσω πατέρα μου κάποιον που δεν με σκέφτηκε στιγμή μόνο και μόνο επειδή κοντεύει να πεθάνει και σκέφτηκε πως θέλει να εξιλεωθεί. Αυτός με έκανε να τον βλέπω σαν πορτοφόλι και σαν τίποτα παραπάνω. Σωστά;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close