έμεινε-έγκυος-μετά-από-μάχη-με-τον-καρκίνο-

Έμεινε έγκυος στα 44 της μετά από 10 χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Αυτή η γυναίκα έγινε μανούλα στα 44 της μετά από 10 χρόνια μάχης με τον καρκίνο του μαστού και αυτή η είδηση μας έκανε να χαμογελάσομε.

Στην καθημερινότητα πιο συχνά μαθαίνουμε για δυσάρεστες ειδήσεις παρά για ευχάριστες. Ίσως επειδή οι δυσάρεστες ειδήσεις απασχολούν περισσότερο τον κόσμο ή επειδή ίσως τα δυσάρεστα να υπερτερούν των ευχάριστων. Γι’ αυτό και όταν μάθαμε γι’ αυτήν την γυναίκα που ενώ πάλευε για 10 χρόνια με τον καρκίνο έγινε μαμά χαρήκαμε πολύ.

Μάλιστα έγινε μαμά στα 44 της χρόνια στο πρώτο της παιδί. Αυτό είναι ευχάριστο διότι είναι γνωστό ότι οι γυναίκες άνω των 40 σε πολλές περιπτώσεις δυσκολεύονται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί επειδή το σώμα τους δεν είναι τόσο γόνιμο όσο παλιότερα.

Δείτε ακόμα Την ημέρα που γέννησα, γεννήθηκα κι εγώ για δεύτερη φορά

Αυτή η γυναίκα όμως έκανε όλο τον κόσμο να χαμογελάσει όταν μετά από 10 χρόνια μάχης με τον καρκίνο του μαστού, όχι μόνο στάθηκε και πάλι στα πόδια της, αλλά κατάφερε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μην απελπίζεστε λοιπόν και μην τα παρατάτε. Διαβάστε παρακάτω:

Έμεινε έγκυος στα 44 της μετά από 10 χρόνια μάχης με τον καρκίνο

Η γυναίκα που πρωταγωνιστεί στην σημερινή μας ιστορία είναι η Betsy O’Brien Phillips, η οποία ήθελε από καιρό να γίνει μητέρα. Όμως λίγο μετά αφού ξεκίνησε τις προσπάθειες στα 35 της χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως καταλαβαίνετε οι ελπίδες της να μείνει έγκυος έπρεπε να μπουν στον “πάγο” αφού έπρεπε να επικεντρωθεί στο πρόβλημα υγείας της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια σε δελτίο ειδήσεων της χώρας της:  «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο έπαθα σοκ!

Συγκέντρωσα όλες μου τις δυνάμεις απλά για να επιβιώσω, αλλά με έτρωγε και ο καημός του να γίνω μητέρα. Τότε, κάποιος μου πρότεινε να καταψύξω τα ωάριά μου – κάτι που δεν είχα σκεφτεί – ώστε να έχω μια ευκαιρία να γίνω μαμά εάν όλα πήγαιναν καλά».

έμεινε-έγκυος-μετά-από-μάχη-με-τον-καρκίνο-

Δείτε ακόμα Οι ενοχές της εργαζόμενης μητέρας: Συγγνώμη που δεν προλαβαίνω να κάνω τα πάντα

Η νεαρή γυναίκα πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού για 10 ολόκληρα χρόνια. Υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αρκετές χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες ενώ για αρκετά χρόνια έκανε ορμονοκατασταλτική θεραπεία.

Αυτές οι θεραπείες αν και ήταν δύσκολες κατάφεραν να της σώσουν την ζωή. Όμως επιβάρυναν το σώμα της κι έτσι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος ελαχιστοποιήθηκαν όχι μόνο επειδή είχε περάσει τα 40 αλλά και επειδή ο οργανισμός της ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος.

έμεινε-έγκυος-μετά-από-μάχη-με-τον-καρκίνο-

Όμως η νεαρή γυναίκα είχε προνοήσει να καταψύξει τα ωάριά της λίγο πριν ξεκινήσει τις θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Το 2019 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύζυγό της και λίγα χρόνια αργότερα έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση.

έμεινε-έγκυος-μετά-από-μάχη-με-τον-καρκίνο-

Δείτε ακόμα Αγαπάω το σώμα μου γιατί αυτό το σώμα έφερε στον κόσμο τον γιο μου

Εξαιτίας της εξωσωματικής διέκοψε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την θεραπεία της ορμονικής καταστολής. Άξιζε τον κόπο όμως αφού σήμερα είναι έγκυος σε ένα κ@ριτσάκι και αναμένεται να το φέρει στον κόσμο τον Ιούνιο.

«Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, δεν περίμενα ότι όχι μόνο θα ζήσω αλλά θα γίνω και μαμά. Νιώθω ευγνώμων για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Η εγκυμοσύνη μου είναι ένα τεράστιο δώρο και είμαι σίγουρη πως οι στιγμές που θα ακολουθήσουν μετά τον τοκετό, θα είναι ανεκτίμητες», τελειώνει λέγοντας.

έμεινε-έγκυος-μετά-από-μάχη-με-τον-καρκίνο-

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close