Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άντρας ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει κι εξαφανίστηκε- 10 χρόνια μετά η γυναίκα του τον είδε τυχαία στη τηλεόραση

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άντρας ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει κι εξαφανίστηκε- 10 χρόνια μετά η γυναίκα του τον είδε τυχαία στη τηλεόραση

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το 2013 ένας 55χρονος άντρας από την Ιταλία άφησε στην οικογένεια του ένα σημείωμα που τους έλεγε πως θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. 10 χρόνια μετά εντοπίστηκε να ζει μόνιμα στη Πάτρα, όταν η γυναίκα του τον είδε τυχαία στη τηλεόραση.

Μία αρκετά ασυνήθιστη υπόθεση συνέβη το 2013 όταν ένας 55χρονος άντρας από την Ιταλία, εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, αφήνοντας πίσω του μόνο ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Δέκα χρόνια μετά από τον υποτιθέμενο θάνατο του, η γυναίκα του τον είδε στη τηλεόραση, να είναι μια χάρα και να ζει μόνιμα στη Πάτρα.

Ο Ιταλός Αντάμο Γκουέρα, 55 ετών, είχε εξαφανιστεί το 2013 αφήνοντας στους γονείς του ένα γράμμα στο οποίο έγραφε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

«Γειά σας μαμά και μπαμπά. Δεν έχω πολλά λόγια να σας πω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν πάντα άσχημα. Θα προσπαθήσω να κάνω το τελευταίο αυτό βήμα με τον σωστό τρόπο για να μην ζήσετε και τον πόνο της κηδείας μου. Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Γκουέρα, ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών που μεγάλωσαν στην Ίμολα της βόρειας Ιταλίας. Όλα αυτά τα χρόνια, η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει και οι εισαγγελείς εξακρίβωσαν ότι είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στην Ανκόνα, όπου είχε αγοράσει και ένα εισιτήριο του φέρι-μποτ με προορισμό την Ελλάδα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άντρας ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει κι εξαφανίστηκε- 10 χρόνια μετά η γυναίκα του τον είδε τυχαία στη τηλεόραση

Οκτώ χρόνια αφότου η υπόθεσή είχε μπει στο αρχείο, και πιο συγκεκριμένα το 2023, απεσταλμένος της εκπομπής της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai εντόπισε τον άνδρα, ζωντανό και απολύτως υγιή, στην Πάτρα, όπου ζούσε μόνιμα.

Δείτε ακόμηΤο σατανικό ζευγάρι που σόκαρε την Ελλάδα- Την κρατούσαν όμηρο και την έκαιγαν για 4 μέρες στο τζάκι

Η γυναίκα του τον έψαχνε 10 χρόνια και έμαθε την αλήθεια σε τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων .Ο 55χρονος προσπάθησε να ζητήσει, μάλιστα, από τον απεσταλμένο της εκπομπής «να τον ξεχάσει» και να μην μεταδώσει την είδηση. Η σύζυγος του «δήθεν αυτόχειρα» είδε το βίντεο και τον αναγνώρισε και παρά την έκπληξη και την στεναχώρια της, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εκπομπής έρευνας. Χαρακτηριστικά σχολίασε: «Δεν είναι άνδρας, δεν είναι πατέρας»

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άντρας ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει κι εξαφανίστηκε- 10 χρόνια μετά η γυναίκα του τον είδε τυχαία στη τηλεόραση

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, ο Γκουέρα λίγο πριν τον ανακαλύψουν είχε ζητήσει με αίτησή του να γραφτεί στα μητρώα των Ιταλών πολιτών που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Viral άρθρα