Αφράτο ψωμί με γαλοπούλα και κασέρι_

Αφράτο ψωμί με σπιτική ζύμη και γεμιστό με γαλοπούλα και κασέρι. Ένα καλοκαιρινό σνακ που θα σας ξετρελάνει.

Τώρα που ήρθε το Καλοκαιράκι ψάχνουμε σνακ για την παραλία ή μετά την παραλία. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας την συνταγή για ένα αφράτο ψωμί με γαλοπούλα και κασέρι.

Είναι ένα καλοκαιρινό σνακ που όμως μπορείτε να το απολαύσετε και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Είναι ιδανικό σνακ για παραλία διότι δεν έχει σάλτσες και λάδια. Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε με αυτό το αφράτο ψωμάκι με γαλοπούλα και κασέρι να αναδείξετε και τον μπουφέ σας. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση για την ζύμη

Σε μία λεκάνη βάζουμε τα αυγά, την ζάχαρη, το αλάτι, το ηλιέλαιο, το λιωμένο βούτυρο, την ξερή μαγιά, το χλιαρό φρέσκο γάλα και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, με ακριβώς αυτήν την σειρά. Ζυμώνουμε πολύ καλά και μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με μία καθαρή πετσέτα και την αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί για 1 ώρα.

Εκτέλεση για την γέμιση

Στην αρχή ανακατεύουμε την ψιλοκομμένη γαλοπούλα, το κασέρι και την κέτσαπ. Αφού διπλασιαστεί σε όγκο η ζύμη μας αυτοσχεδιάζουμε και δίνουμε στο ψωμί μας το σχέδιο που θέλουμε βάζοντας την γέμιση.

Το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο ταψί και ξεκινάμε με την γέμιση. Στο τέλος ψήνουμε το ψωμί μας στους 180 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά περίπου, ανάλογα και τον φούρνο που έχουμε.

Δείτε ακόμα Συνταγή με το ψωμί που περίσσεψε σαν πίτσα

Tips για το Αφράτο ψωμί με γαλοπούλα και κασέρι

Στην γέμιση μπορούμε να βάλουμε αλλαντικά της αρεσκείας μας και μιξ τυριών αντί για κασέρι. Μπορούμε να φτιάξουμε με την ίδια συνταγή ατομικά πιτάκια και όχι ψωμί.

ψωμί_με_γαλοπούλα_και_κασέρι_ ψωμί_με_γαλοπούλα_και_κασέρι_ Αφράτο ψωμί με γαλοπούλα & ψωμί_με_γαλοπούλα_και_κασέρι_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Ελενη Σιδηροπουλου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close