γεμιστά-αυγά-με-τα-πασχαλινά αυγά-που-περίσσεψαν-συνταγή-

Συνταγή με τα Πασχαλινά Αυγά που περίσσεψαν.  Αυγά γεμιστά με μουστάρδα, μαγιονέζα και χυμό λεμονιού για να μην πάνε χαμένα τα Πασχαλινά μας αυγά.

Τα Πασχαλινά αυγά είναι ένα υπέροχο Πασχαλινό έθιμο που μας αρέσει πολύ να το απολαμβάνουμε. Παρόλα αυτά από ένα σημείο και μετά μπορεί σε κάποιο σπίτι μερικά Πασχαλινά αυγά να περισσέψουν. Επειδή τα αυγά χαλάνε γρήγορα, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα.

Για να μην πεταχτεί τίποτα, αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα Πασχαλινά σας αυγά με μια συνταγή με τα Πασχαλινά Αυγά που περίσσεψαν . Αυτά τα γεμιστά αυγά με μουστάρδα, μαγιονέζα και χυμό λεμονιού είναι μία μοναδική πρόταση ακόμη και για τον πιο επίσημο μπουφέ. Και φυσικά…λαχταριστά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την Συνταγή με τα Πασχαλινά Αυγά που περίσσεψαν :

Συνταγή -με -τα- Πασχαλινά -Αυγά- που -περίσσεψαν-

Αυγά γεμιστά!!! Ένας τρόπος να αξιοποιήσουμε αυγά που μας περίσσεψαν από το Πάσχα!!

Εκτέλεση για τα αυγά γεμιστά

Στην αρχή κόβουμε τα βρασμένα μας αυγά στην μέση και βγάζουμε προσεκτικά τους κρόκους από την μέση. Στο κάτω μέρος των αυγών που κόψαμε για να σταθούν στο δίσκο θα πρέπει να κοπεί ελάχιστα ένα μικρό κομμάτι το οποίο δεν το πετάμε αλλά το βάζουμε μαζί με τους κρόκους.

Στο μούλτι βάζουμε τους κρόκους μαζί με την μουστάρδα, την μαγιονέζα και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε τα υλικά μας μέχρι να γίνουν κρέμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε ελάχιστες σταγόνες ελαιόλαδου για να πάρει την γεύση.

Συνταγή -με -τα- Πασχαλινά -Αυγά- που -περίσσεψαν-

Χτυπάμε και πάλι και στο τέλος βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι. Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα αυγά μας με το μείγμα με τους κρόκους και βάζουμε την μαγιονέζα σε κορνέ. Γαρνίρουμε με την μαγιονέζα και στολίζουμε με λίγους σπόρους κάππαρης.

Δείτε ακόμα Σαλάτα με κινόα, πράσινα λαχανικά και αυγά

Συνταγή -με -τα- Πασχαλινά -Αυγά- που -περίσσεψαν-

Tips για την Συνταγή με τα Πασχαλινά Αυγά που περίσσεψαν

Αντί για ελαιόλαδο μπορούμε να βάλουμε λάδι με μαύρη τρούφα. Δεν είναι ανάγκη να βάλουμε την μαγιονέζα με κορνέ.

Συνταγή -με -τα- Πασχαλινά -Αυγά- που -περίσσεψαν-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Elena Psillia

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close