Ατομικά μίνι μιλφέιγ αλλά όχι γλυκά… αλμυρά! Δοκιμάστε την συνταγή!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας, στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, τρυπάμε με πιρούνι παντού και βάζουμε πρώτα το μπέικον μετά τις φέτες κασέρι και από πάνω προσθέτουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Το τρυπάμε πάλι παντού και προσθέτουμε το υπόλοιπο μπέικον και κασέρι.
Βάζουμε το τρίτο φύλλο σφολιάτας, το πιέζουμε λίγο να κολλήσει και το χαράζουμε με το μαχαίρι λίγο.
Τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι και περιχύνουμε με το αυγό αφού το χτυπήσουμε πρώτα μαζί με το γάλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Πηγή mothersblog
Ειδήσεις σήμερα
- Νίκος Σαργκάνης : Σε κώμα ο πρώην τερματοφύλακας – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
- Φως στο Τούνελ : Η Ειρήνη Μουρτζούκου τα είπε όλα στην Αγγελική Νικολούλη- Η ανατριχιαστική εξομολόγηση on camera
- Chocolate Christmas Crinkle Cookies
- Πασχάλης Τσαρούχας : Ο Παράνομος έρωτας με τη μητέρα του Απόστολου Γκλέτσου που του άλλαξε ζωή και καριέρα
- Η Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Αφροδίτης και του Χρήστου