Συνταγη για πιτσα σοκολατας!!!!!

Λαχταριστή pizza με σοκολατένιο ζυμάρι!!!!!Είπατε κάτι?

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλάτι, τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και στη συνέχεια τα ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε και το αλάτι, και ζυμώνουμε για άλλα 5 λεπτά. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν δεν κολλάει στα χέρια μας. (Την παραπάνω διαδικασία, μπορούμε να την κάνουμε με μίξερ. Σκεπάζουμε τη ζύμη με μια βρεγμένη πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.

Χωρίζουμε τη ζύμη, σε 2κομμάτια και πλάθουμε μπάλες
Τοποθετούμε τις μπάλες ζύμης σε ένα πλατύ σκεύος (π.χ. ταψί), τις σκεπάζουμε με μία βρεγμένη πετσέτα και τις αφήνουμε να φουσκώσουν σε θερμοκρασία δωματίου, για τουλάχιστον 2 ώρες.
Ανοίγουμε την ζύμη σε καλά αλευρωμένο πάγκο, με τα χέρια ή με τη βοήθεια ενός πλάστη.

Σε ένα κατσαρολάκι σπάμε μέσα την κουβερτούρα σε κομμάτια και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Το βάζουμε στη φωτιά, σε χαμηλή ένταση κι ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Όταν η κουβερτούρα αρχίζει να λιώνει για τα καλά, συμπληρώνουμε και το μέλι κι ανακατεύουμε ζωηρά μέχρι να σχηματιστεί μία λεία κρέμα, χωρίς γρομπαλάκια ή φυσαλίδες. Αφήνουμε να κρυώσει βάζουμε σε κορνε και κανουμε ενα κύκλο στην πίτσα και κλείνουμε τις άκρες οπως στην φωτογραφία .

ψηνουμε για 20 ‘ σε προθερμασμένο φουρνο στους 180-200 βαθμούς .Μολις ψηθεί βγάζουμε και στρώνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα ,φουντούκια ,θρυμματισμένα μπισκότα και κομματάκια μπανάνας ξαναβάζουμε στο φούρνο για 10’ και καλή σας όρεξη !

Close