Συνταγή για ένα ωραιότατο χοιρινό που λιώνει στο στόμα με αυγολέμονο και μανιτάρια για να το φάμε σκέτο ή με ρύζι. Μπορούμε επίσης να το συνοδεύσουμε με πατάτες τηγανιτές. Είναι ένα υπέροχο πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι.
Το κρέας γίνεται λουκούμι και πραγματικά είναι τόσο μαλακό που λιώνει στο στόμα. Τα μανιτάρια και το λευκό κρασί απογειώνουν τη γεύση του.
Είμαι σίγουρη πως όλοι θα ξετρελαθούν και θα εισπράξετε πολλά φιλιά με το συγκεκριμένο. Και αν έχετε πιο μεγάλα παιδιά, θα ακούσετε τη θεϊκή φράση τη φαγηταρα ρε μάνα έφτιαξες παλιιιιιι!
Εκτέλεση για χοιρινό που λιώνει στο στόμα
Βράζουμε το χοιρινό μας σε λίγο νερό. Μόλις βράσει το βάζουμε μαζί με τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο και ξεκινάμε να σοτάρουμε τα υλικά μας. Μόλις σοταριστούν τα σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε για λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τα μανιτάρια, το αλάτι, το πιπέρι και τον κουρκουμά.
Δείτε ακόμα Μελωμένο χοιρινό
Φέρνουμε το φαγητό 2 με 3 βόλτες και προσθέτουμε νερό. Το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπαστούν τα υλικά μας. Κατεβάζουμε σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να βράζει μέχρι να χυλώσει. Φτιάχνουμε το αυγολέμονο ανακατεύοντας στο μούλτι το λεμόνι, τους κρόκους των αυγών και τον άνηθο. Περιχύνουμε το αυγολέμονο πάνω από το κρέας.
Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Κωνσταντινιά ΠΚ στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα