Εύκολη συνταγή για νηστίσιμο ρυζόγαλο!

Ποιος μας είπε ότι δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρυζόγαλο και εν μέσω νηστείας; Εύκολη συνταγή για νηστίσιμο ρυζόγαλο από γάλα καρύδας και φυτική κρέμα γάλακτος. Γίνεται ακριβώς όπως το κανονικό και ακόμη πιο νόστιμο! Ιδανικό για παιδιά αλλά και μεγάλους!

Εκτέλεση 

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και την βάζουμε να βράσει. Όταν το γάλα πάρει την πρώτη βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνουμε το ρυζόγαλο να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Το ρυζόγαλο δεν πρέπει να κοχλάζει. Είναι έτοιμο όταν το ρύζι έχει βράσει και το μείγμα έχει χυλώσει. Σερβίρουμε σε μπολάκια πασπαλίζουμε με κανέλα.

Εύκολη συνταγή για νηστίσιμο ρυζόγαλο!

Συνταγή//Φωτογραφία από την Konstantina Loizou

Επιμέλεια στο κείμενο της εκτέλεσης daddy cool cooking team

Close