συνταγή-για παραδοσιακους-λουκουμαδες

Συνταγή για παραδοσιακούς λουκουμάδες με άνθος αραβοσίτου και ξερή μαγιά. Φτιάχνουμε μαλακούς και αφράτους λουκουμάδες με μέλι και κανέλα εύκολα και γρήγορη με συνταγή βήμα βήμα σε βίντεο. Γίνονται τόσο λαχταριστοί που θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Ένα γρήγορο γλυκό που μπορείτε να το γαρνίρετε και με σοκολάτα αν και ο παραδοσιακός τρόπος με το μέλι είναι ο καλύτερος!

 

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή ρίχνοντας σε ένα μπολ το χλιαρό νερό,την μαγιά,την ζάχαρη,το άνθος αραβοσίτου και ανακατέυουμε.Προσθέτουμε το αλάτι και σιγά σιγά το αλεύρι.Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένας χυλός.Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε το μπολ σε ζεστό μερος μέχρι να φουσκώσει για περίπου 1 ώρα.
Μόλις φουσκώσει το ανακατεύουμε το μείγμα με μια μαριζ και στην συνέχεια το ρίχνουμε σε ένα κορνε για να μπορούμε πιο εύκολα να φτιάξουμε τους λουκουμάδες.
Γεμίζουμε και βάζουμε στην φωτιά μια κατσαρόλα με ηλιέλαιο και έπειτα κόβουμε την άκρη από το κορνέ.
Με την βοήθεια από 1 ψαλίδι πατάμε το κορνε και κόβουμε με το ψαλίδι έτσι ώστε να μπορούμε να ελεγχουμε την ποσότητα.
Μόλις τους τηγανίσουμε όλους τους ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέλι και κανέλα.Αναμιγνύουμε καλά για να πάει παντου το μέλι και η κανέλα.
Οι λουκουμάδες είναι έτοιμοι τόσο νόστιμοι και τραγανοί που θα έχετε ενθουσιαστεί με αυτήν την συνταγή.Καλή σας επιτυχία!!

Επαγγελματικη-συνταγη-για-παραδοσιακους-λουκουμάδες

 

 

Close