Συνταγή για γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζελέ ροδάκινο. Ένα δροσερό, ελαφρύ, καλοκαιρινό ατομικό γλυκό σε ποτήρι με μόλις 3 υλικά για τις ημέρες που κάνει πολλή ζέστη και θέλουμε κάτι γλυκό. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το γιαουρτοζελέ και για κέρασμα.
Από τη φίλη μας Μαρινα Μισαηλιδου.
- Γιαούρτι στραγγιστό 2 κεσεδάκια
- ζελέ Διπλή συσκευασία με γεύση ροδάκινο
- ροδακινα 1 λίτρο χυμός
Υλικά
Υπέροχο γιαουρτοζελέ
Η ζέστη είναι ακόμη αφόρητη κι ας κοντεύει να φύγει το Καλοκαίρι. Λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε για φέτος, προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά καλοκαιρινά γλυκάκια, αφού τόσο η θερμοκρασία όσο και τα καλοκαιρινά φρούτα που βρίσκονται σε αφθονία στο μανάβικο, μας το επιτρέπουν. Πάμε να φτιάξουμε γιαουρτοζελε ροδάκινο και να τους τρελάνουμε όλους!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το γιαουρτοζελέ με γεύση ροδάκινο:
Εκτέλεση για το γιαουρτοζελέ με γεύση ροδάκινο
Αρχικά φτιάχνουμε το ζελέ ροδάκινο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που αντί για νερό θα βάλουμε κρύο χυμό ροδάκινο. Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Γιαουρτοζελέ κερασί
Έπειτα διαλύουμε μέσα στο ζελέ τα γιαούρτια, ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα και μοιράζουμε το ομογενές μείγμα σε ποτήρια ή σε μπολ. Βάζουμε τα γλυκά στο ψυγείο και μόλις παγώσουν καλά σερβίρουμε.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Η Πανσέληνος στον Κριό έρχεται και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε όλα τα ζώδια
- Baba Vanga : Οι προφητείες της με ημερομηνίες για το τι θα συμβεί πριν το «τέλος»
- Ιταλία: Εμφανίστηκε η εικόνα του Ιησού Χριστού στον ουρανό
- Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς καταφέρνει να ενώσει Βασιλική -Μιλτιάδη
- Νόμιζα ότι είχα καλό παιδί μέχρι που έβρισε την καθηγήτρια και αποβλήθηκε