Μια συνταγή για να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο το μπρόκολο που παραμένει στο ψυγείο σας και δεν έχετε άλλο τρόπο να το μαγειρέψετε εκτός από τους συνηθισμένους. Δοκιμάστε το!

Υλικά:

3 αυγά 100 ml γάλα 100 ml φυτικό λάδι 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 πακέτο μάγια 20 γραμμάρια παρμεζάνα 100 γραμμάρια σαλάμι (για τα παιδάκια εσεις θα χρησιμοποιήσετε κοτόπουλο ή γαλοπούλα) 120 γραμμάρια μοτσαρέλα 300 γραμμάρια μπρόκολο Αλάτι Πιπέρι

Δείτε ακόμη: Σουφλέ με μπρόκολο και γαλοπούλα

Συνταγή:

Βήμα 1

Καθαρίστε το μπρόκολο, το κόβουμε και το αφήνουμε στον ατμό για 10 λεπτά.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι, στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα και το λάδι.

Δείτε ακόμη: Αγιορείτικο ψωμί!

Βήμα 3

Προσθέτουμε τη παρμεζάνα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Βήμα 4

Ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία πάστα.

Βήμα 5

Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους και το σαλάμι.

Βήμα 6

Προσθέτουμε στο μείγμα το σαλάμι, τη μοτσαρέλα και το μπρόκολο.

Δείτε ακόμη: Λαχταριστη κοτόπιτα με κρέμα γάλακτος και μπρόκολο

Βήμα 7

Ανακατέψτε με ένα ξύλινο κουτάλι.

Βήμα 8

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190 βαθμούς ψήνουμε για 30 με 35 λεπτά.

Βήμα 9

Αφήστε το να κρυώσει και αφαιρούμε από το καλούπι.

Βήμα 10

Σερβίρετε κομμένο σε φέτες. Καλή σας Όρεξη!