Ιταλική συνταγή: Αρωματικά ντοματίνια με λίγο αλάτι & ζάχαρη! Υπέροχα για πίτσες & πίτες!

Ιταλική συνταγή για αρωματικά ντοματίνια με μυρωδικά και ζάχαρη. Εύκολη και πρακτική συνταγή για μια ιταλική, πεντανόστιμη και ιδιαίτερη σάλτσα από ντοματίνια, που μπορείτε να βάζετε σε πίτσες ή πίτες. Γίνεται εύκολα και διατηρείται για καιρό.

Εκτέλεση για αρωματικά ντοματίνια

Σε μια γυάλα βάζουμε τα ντοματίνια, τον βασιλικό, το αλάτι, την ζάχαρη   , το σκόρδο και την ρίγανη.. Σε ένα σέϊκερ χτυπάμε το λευκό ξύδι και το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το μείγμα στα ντοματίνια μέχρι να τα καλύψουμε.

Δείτε ακόμα Σάλτσα για ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος μπρόκολο και ντοματίνια

Αρωματικά ντοματίνια 4

Τα αφήνουμε έξω από το ψυγείο για οκτώ ώρες και στη συνέχεια τα τοποθετούμε στο ψυγείο για μια μέρα,  χωρίς να τα πειράξουμε. Το μόνο που κάνουμε είναι να ανακατεύουμε την γυάλα.

Δείτε ακόμα Σπιτική σάλτσα ντομάτας με ντοματινια

Αρωματικά ντοματίνια 3

Το λάδι που περισσεύει μπορουμε να το βάλουμε στις σαλάτες μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορουμε να βάλουμε οποιοδήποτε άλλο αρωματικό μας αρέσει.

Αρωματικά ντοματίνια 2

Επίσης είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι προτού βάλετε τα αρωματικά ντοματίνια σε οποιαδήποτε συνταγή σας, καλό θα ήταν να τα σοτάρετε ή να τα ψήσετε πριν.

 

Αρωματικά ντοματίνια

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Κυριακη Αθανασακη

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου: Daddy – Cool.gr

 

Close