Υλικά:
- κολοκυθάκια 3 νεροπότηρα τριμμένο και καλά στυμμένο
- φέτα 2 νεροπότηρα τριμμένη
- μαιντανος ψιλοκομμένο
- άνηθος ψιλοκομμένο
- κρεμμυδι 3 ψιλοκομμένα φρέσκα
- πιπεριά Φλωρίνης 1 ψιλοκομμένη
- πιπέρι λίγο
- γάλα 1 νεροπότηρο (το ξινόγαλο την απογειώνει) η γιαούρτι 200γρ
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 1 νεροπότηρο
- ελαιολαδο 1/2 νεροπότηρο
- αυγα 4
- δυοσμος λίγο
Φρέσκα τρυφερά κολοκυθάκια, άρωμα δυόσμου και τυριά αγαπημένα σε μια πίτα που θα σας κατακτήσει με τη πρώτη μπουκιά. Κολοκυθοτυρόπιτα χωρίς φύλλο!
Εκτέλεση Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε ένα αλευροβουτυρωμένο ταψί (όχι πολύ μεγάλο) και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170-180 περίπου) μέχρι να ροδίσει (30-40 λεπτά περίπου).