Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά, χωρίς μίξερ και χωρίς κρέμα γάλακτος. Αυτός ο Χριστουγεννιάτικος  κορμός είναι  για διαβητικούς και για παιδιά. χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά΄.Με μπισκότα πτι μπερ, πραλίνα σοκολάτας με στέβια και σοκολάτα με στέβια.

Βρήκαμε για εσάς το ιδανικό γλυκό για τα Χριστούγεννα τόσο για τα μικρά παιδιά όσο και για τους ανθρώπους που αποφεύγουν την ζάχαρη και ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής! Αυτός ο Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά περιέχει μπισκότα πτι μπερ, σοκολάτα με στέβια και πραλίνα με στέβια.

Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Είναι ένα γλυκό σκέτη σοκόλαση που μπορεί να μην περιέχει ίχνος ζάχαρης όμως είναι γεμάτο γλύκα και γευστικά δεν έχει καμία διαφορά με την σοκολάτα που περιέχει μέσα ζάχαρη. Είναι σίγουρα απολαυστικό και μπορείτε να το απολαμβάνετε χωρίς ενοχές.

Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Χριστουγεννιάτικος Κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά: Δείτε παρακάτω την εκτέλεση.

Κορμός- χωρίς -ζάχαρη- με -4- υλικά-

Εκτέλεση για τον Κορμό χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Αρχικά σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα. Έπειτα ανακατεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με την πραλίνα σοκολάτας. Ανακατεύουμε στο μείγμα με την πραλίνα την λιωμένη σοκολάτα. Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα σε μία φόρμα 30×11 εκατοστά την οποία την έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.

Δείτε ακόμη Χριστουγεννιάτικα μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Έπειτα απλώνουμε το 1/4 της κρέμας από πάνω και την στρώνουμε. Πάνω από την κρέμα βάζουμε άλλη μία στρώση από μπισκότα και από πάνω βάζουμε ακόμη 1/4 της κρέμας. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και συνολικά κάνουμε 4 στρώσεις από μπισκότα και 4 στρώσεις από κρέμα.

Χριστουγεννιάτικος κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Κορμός- χωρίς -ζάχαρη- με -4- υλικά-

Δείτε ακόμα Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη με όλα τα μυστικά τους

Σκεπάζουμε το γλυκό με μία πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε το ψυγείο για 3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με λιωμένη πραλίνα και σπασμένα μπισκότα.

Tips για τον κορμό χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά

Αν είναι για παιδιά καλά θα είναι να χρησιμοποιήσετε πραλίνα χωρίς ζάχαρη συνταγή εδώ  και τα μπισκότα να είναι χωρίς γλυκαντικά. Η σοκολάτα να είναι χωρίς ζάχαρη ή κουβερτούρα

Κορμός- χωρίς -ζάχαρη- με -4- υλικά-

Ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά θα φτιαχτεί ακόμα καλύτερα αν δείτε την  εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε με ένα κλικ εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες συνταγές

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close