Λαγάνα χωρίς μίξερ & χωρίς ζύμωμα ιδανική για αρχάριους

Πανεύκολη λαγάνα χωρίς μίξερ και χωρίς ζύμωμα, ιδανική για αρχάριους! Φέτος φτιάχνουμε τραγανή λαγάνα με τα χεράκια μας με αυτήν την πολύ εύκολη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας.

Λαγάνα με ταχίνι, μέλι και βαλσάμικο πολύ νόστιμη σαν να την αγοράζετε από φούρνο. Την Καθαρά Δευτέρα απαιτείται να έχουμε στο τραπέζι μας αυτό το ιδιαίτερο ψωμί, και η λαγάνα αυτή που σας προτείνουμε θα γίνει η αγαπημένη σας.

Δείτε παρακάτω βήμα βήμα την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε την!

ENGLISH
900 g all purpose flour
14 g dry yeast
3 tbsp tahini
1 tbsp sugar
2 tsp salt
1 tbsp balsamic vinegar
olive oil+fine semolina
For spreading
3 tbsp sousouras honey
a little water
Sesame

Λαγάνα χωρίς μίξερ & χωρίς ζύμωμα ιδανική για αρχάριους

Λαγάνα χωρίς μίξερ & χωρίς ζύμωμα ιδανική για αρχάριους

 

Δείτε την εκτέλεση:

Close