Λαγάνα χωρίς μίξερ & χωρίς ζύμωμα ιδανική για αρχάριους

Υλικά:

Για το άλειμμα:

Πανεύκολη λαγάνα χωρίς μίξερ και χωρίς ζύμωμα, ιδανική για αρχάριους! Φέτος φτιάχνουμε τραγανή λαγάνα με τα χεράκια μας με αυτήν την πολύ εύκολη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας.

Λαγάνα με ταχίνι, μέλι και βαλσάμικο πολύ νόστιμη σαν να την αγοράζετε από φούρνο. Την Καθαρά Δευτέρα απαιτείται να έχουμε στο τραπέζι μας αυτό το ιδιαίτερο ψωμί, και η λαγάνα αυτή που σας προτείνουμε θα γίνει η αγαπημένη σας.

Δείτε παρακάτω βήμα βήμα την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε την!

ENGLISH 900 g all purpose flour 14 g dry yeast 3 tbsp tahini 1 tbsp sugar 2 tsp salt 1 tbsp balsamic vinegar olive oil+fine semolina For spreading 3 tbsp sousouras honey a little water Sesame

Δείτε την εκτέλεση: