Υλικά:
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 900 γρ
- νερό 550 γρ
- ξερή μαγιά 14 γρ
- ταχίνι 3 κτσ
- ζαχαρη 1 κτσ
- αλατι 2 κτγ
- ξύδι 1 κτσ βαλσάμικο
- ελαιολαδο
- σιμιγδαλι
Για το άλειμμα:
Πανεύκολη λαγάνα χωρίς μίξερ και χωρίς ζύμωμα, ιδανική για αρχάριους! Φέτος φτιάχνουμε τραγανή λαγάνα με τα χεράκια μας με αυτήν την πολύ εύκολη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας.
Λαγάνα με ταχίνι, μέλι και βαλσάμικο πολύ νόστιμη σαν να την αγοράζετε από φούρνο. Την Καθαρά Δευτέρα απαιτείται να έχουμε στο τραπέζι μας αυτό το ιδιαίτερο ψωμί, και η λαγάνα αυτή που σας προτείνουμε θα γίνει η αγαπημένη σας.
Δείτε παρακάτω βήμα βήμα την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε την!
ENGLISH 900 g all purpose flour 14 g dry yeast 3 tbsp tahini 1 tbsp sugar 2 tsp salt 1 tbsp balsamic vinegar olive oil+fine semolina For spreading 3 tbsp sousouras honey a little water Sesame


Δείτε την εκτέλεση: