λουκουμάδες-με-2-υλικά-συνταγή-

Συνταγή για Λουκουμάδες με 2 υλικά χωρίς ζάχαρη του Παναγιώτη Παπαδάκη. Λουκουμάδες με κεφίρ και αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Οι λουκουμάδες είναι το εθνικό μας γλυκό και σήμερα θα δοκιμάσουμε τους πιο απολαυστικούς, οικονομικούς και πανεύκολους λουκουμάδες. Μελωμένοι λουκουμάδες λοιπόν με αγνό μέλι από παραγωγούς, κεφίρ και αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Είναι δυνατόν να αντισταθείς;

Δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ τους λουκουμάδες με κεφίρ αλλά μόλις είδαμε την συνταγή του Παναγιώτη Παπαδάκη μας μπήκαν ιδέες. Έτσι, πήραμε την απόφαση να τους δοκιμάσουμε και ξετρελαθήκαμε. Δεν θα ξανά φτιάξουμε τους λουκουμάδες ποτέ ξανά όπως πριν.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τους Λουκουμάδες με 2 υλικά χωρίς ζάχαρη:

λουκουμάδες-με-2-υλικά-συνταγή-

INGREDIENTS

330 ml kefir
300 g self raising flour
—————————————-
Honey
Cinnamon powder

λουκουμάδες-με-2-υλικά-συνταγή-

GERMAN

ZUTATEN

330 ml Kefir
300 g selbstaufziehendes Mehl
—————————————-
Honig
Zimtpulver

λουκουμάδες-με-2-υλικά-συνταγή-

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κεφίρ μαζί με το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη. Βάζουμε την ζύμη σε ένα κορνέ και κόβουμε την άκρη. Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέσα σε ηλιέλαιο πατώντας κάθε φορά μια ποσότητα ζύμης και κόβοντάς την με ένα ψαλίδι.

λουκουμάδες-με-2-υλικά-συνταγή-

Τους ανακατεύουμε και τους βγάζουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι Λουκουμάδες με 2 υλικά χωρίς ζάχαρη έτοιμοι σε 10 λεπτά!! Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε ακόμα Bampolini: Ιταλικοί λουκουμάδες με ζάχαρη

Δείτε το βίντεο για λουκουμάδες με 2 υλικά χωρίς ζάχαρη εδώ:

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close