Υλικά:
- φυλλο κρουστας 450γρ.
- μαργαρίνη 250γρ. λιωμένη
- γάλα αμυγδάλου 1 λίτρο
- ζαχαρη 200γρ.
- σιμιγδαλι 120γρ. ψιλό
- κορν φλαουρ 10γρ.
- βανίλια 2
- ζάχαρη άχνη
- κανελά
Υπέροχη νηστίσιμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με φύλλο κρούστας, γάλα αμυγδάλου και σιμιγδάλι. Μία εύκολη συνταγή για μπουγάτσα σε βίντεο για σίγουρη επιτυχία! Με μία απολαυστική και πεντανόστιμη κρέμα, άχνη ζάχαρη και κανέλα δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε. Είναι νηστίσιμη για να μην χάνετε την απόλαυση ούτε σε μέρες νηστείας. Για το πρωινό σας, για τον απογευματινό καφέ ή το κολατσιό του παιδιού, για το Πάσχα, το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα, για κάθε εποχή αυτή η μπουγάτσα είναι το κάτι άλλο!
Ingredients:
450gr. phyllo sheets 250gr. melted margarine 1 liter almond milk 200gr. sugar 120gr. fine semolina 10gr. cornstarch 2 vanillins powdered sugar cinnamon



