χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_

Ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και μουστάρδα! Ένα υπέροχο φαγητό με ζουμερά και νόστιμα χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, που μπορείτε να απολαύσετε την Τσικνοπέμπτη και όχι μόνο. Αυτά τα χοιρινά μπριζολάκια έχουν την πιο νόστιμη σάλτσα που έχουμε δοκιμάσει και είμαστε σίγουροι ότι την Τσικνοπέμπτη θα γίνουν ανάρπαστα

Δείτε ακόμα Χοιρινές μπριζόλες λαιμού σαν εξοχικό  Σκέτο λουκούμι

Είναι μία πολύ εύκολη συνταγή με πολύ οικονομικά υλικά και αξίζει να την δοκιμάσετε. Μπορείτε να συνοδεύσετε αυτά τα μπριζολάκια με ό,τι αγαπάτε. Πατάτες τηγανητές, πατάτες φούρνου, ρύζι, ριζότο, σκέτη σαλάτα της επιλογής σας ή πίτες ψημένες. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση για τα ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και μουστάρδα

Στην αρχή βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά με το ελαιόλαδο και τις σκελίδες σκόρδου. Τις σοτάρουμε ανακατεύοντας μέχρι να μαυρίσουν και στην συνέχεια τις αφαιρούμε από το λάδι και τις βάζουμε στην άκρη. Αυτό που θέλουμε είναι το λάδι να πάρει την μυρωδιά του σκόρδου.

Στην συνέχεια βάζουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι και τις σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε και το τριμμένο κρεμμύδι το οποίο το έχουμε τρίψει είτε στον τρίφτη είτε το έχουμε περάσει από το μούλτι και ανακατεύουμε προσεκτικά για να πάει παντού.

Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τον κουρκουμά και το θυμάρι και ανακατεύουμε για να πάνε τα μυρωδικά μας παντού. Μετά από λίγο σβήνουμε το φαγητό μας με κρασί. Αφού αφήσουμε το φαγητό μας να πάρει 2-3 βράσεις, προσθέτουμε την μουστάρδα και το μέλι.

Ανακινούμε το τηγάνι πέρα δώθε για να πάει παντού η μουστάρδα και το μέλι και στην συνέχεια αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί. Είναι έτοιμο όταν το φαγητό έχει σχηματίσει μία δεμένη σάλτσα. Σερβίρουμε τις μπριζόλες σε μία πιατέλα και στην συνέχεια βάζουμε από πάνω λίγη επιπλέον σάλτσα.

Tips για τα ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και μουστάρδα

Μπορούμε να συνοδεύσουμε αυτά τα μπριζολάκια με ό,τι μας αρέσει. Μπορούμε επίσης να ψήσουμε στο ίδιο τηγάνι μερικές πίτες για πίτα γύρο, να τις κόψουμε σε τριγωνάκια και να συνοδεύσουμε τα μπριζολάκια μας.

χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_Συνταγη _ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ Συνταγη για_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_Συνταγη _ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_ χοιρινά_μπριζολάκια_με_μέλι_και_μουστάρδα_

Η φωτογραφίες από την συνταγή είναι από το: mageirikhkaisuntages.blogspot.com

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close