Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Συνταγή για Νηστίσιμα donuts φούρνου. Πεντανόστιμα νηστίσιμα donuts φούρνου για μικρούς και μεγάλους από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.

Ο Παναγιώτης Παπαδάκης αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μία συνταγή για αφράτα και λαχταριστά νηστίσιμα donuts φούρνου με γάλα αμυγδάλου και ζάχαρη στο πασπάλισμα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μπορούμε ακόμη και την περίοδο της νηστείας να απολαύσουμε ένα donut γεμάτο γλύκα.

Τα παιδιά αγαπούν πολύ τα donuts και είναι προτιμότερο που και που να τα φτιάχνουμε μόνοι μας. Επίσης είναι ιδανικά donuts για τους vegans και τους χορτοφάγους και είναι τόσο νόστιμα που μπορείτε να τα απολαύσετε όλο τον χρόνο και όχι μόνο την περίοδο της νηστείας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα νηστίσιμα donuts φούρνου:

Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Φτιάξτε τα πιο Νόστιμα donuts φούρνου!! Απλά δεν θα το πιστεύετε πόσο αφράτα γίνονται θα πάθετε πλάκα από το αποτέλεσμα!! Η οικογένεια μου τα λάτρεψε.

INGREDIENTS

730 g plain flour
150 g sugar
2 vanilla
400 g almond milk
9 g dry yeast
50 g olive oil
———————————-
Olive oil
———————————
Almond milk
Sugar

Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

GERMAN

ZUTATEN

730 g einfaches Mehl
150 g Zucker
2 Vanille
400 g Mandelmilch
9 g Trockn enhefe
50 g Olivenöl
———————————-
Olivenöl
———————————
Mandelmilch
Zucker

Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Εκτέλεση για τα νηστίσιμα donuts φούρνου

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου , το ελαιόλαδο , την ξηρή μαγιά , τις βανιλίνες και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Μέσα στο αλεύρι ρίχνουμε την ζάχαρη και το προσθέτουμε σταδιακά μέσα στο μείγμα μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.

Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και ανάβουμε τον φούρνο για 1 λεπτό στις αντιστάσεις στους 50 c. Κλείνουμε τον φούρνο και βάζουμε την ζύμη στον φούρνο για να ξεκουραστεί η ζύμη για 1 ώρα. Κόβουμε την ζύμη σε μικρές μπαλίτσες των 100 γραμμαρίων και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 40-50 λεπτά. Βουτάμε τα δάχτυλά μας σε ελαιόλαδο και κάνουμε τρύπα στην μέση σε κάθε μπαλίτσα.

Δείτε ακόμα Πεντανόστιμα, πανεύκολα και αφράτα σοκολατένια donuts χωρίς ζάχαρη

Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 170 c. Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο τα αλείφουμε ένα ένα με γάλα αμυγδάλου και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.

Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Μετά από 5 λεπτά τα αλείφουμε ξανά με γάλα αμυγδάλου και τα βουτάμε μέσα στην ζάχαρη. Τα πιο νόστιμα και αφράτα νηστίσιμα donuts είναι έτοιμα τα απολαύστε !! Μικροί και μεγάλοι θα σας ζητάνε συνταγή!! Καλή σας επιτυχία!!

Νηστίσιμα-donuts φούρνου-από-τον-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Δείτε το βίντεο εδώ :

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close