Συνταγή για Νηστίσιμα donuts φούρνου. Πεντανόστιμα νηστίσιμα donuts φούρνου για μικρούς και μεγάλους από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 730 γραμμάρια
- ζαχαρη 150 γραμμάρια
- βανίλια 2
- γάλα αμυγδάλου 400 γραμμάρια
- ξερή μαγιά 9 γραμμάρια
- ελαιολαδο 50 γραμμάρια
Υλικά
- ελαιολαδο Λίγο
Για το άλειμμα
- γάλα αμυγδάλου Λίγο
- ζαχαρη Αρκετή
Για το πασπάλισμα
Ο Παναγιώτης Παπαδάκης αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μία συνταγή για αφράτα και λαχταριστά νηστίσιμα donuts φούρνου με γάλα αμυγδάλου και ζάχαρη στο πασπάλισμα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μπορούμε ακόμη και την περίοδο της νηστείας να απολαύσουμε ένα donut γεμάτο γλύκα.
Τα παιδιά αγαπούν πολύ τα donuts και είναι προτιμότερο που και που να τα φτιάχνουμε μόνοι μας. Επίσης είναι ιδανικά donuts για τους vegans και τους χορτοφάγους και είναι τόσο νόστιμα που μπορείτε να τα απολαύσετε όλο τον χρόνο και όχι μόνο την περίοδο της νηστείας.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα νηστίσιμα donuts φούρνου:
Φτιάξτε τα πιο Νόστιμα donuts φούρνου!! Απλά δεν θα το πιστεύετε πόσο αφράτα γίνονται θα πάθετε πλάκα από το αποτέλεσμα!! Η οικογένεια μου τα λάτρεψε.
INGREDIENTS
730 g plain flour
150 g sugar
2 vanilla
400 g almond milk
9 g dry yeast
50 g olive oil
———————————-
Olive oil
———————————
Almond milk
Sugar
GERMAN
ZUTATEN
730 g einfaches Mehl
150 g Zucker
2 Vanille
400 g Mandelmilch
9 g Trockn enhefe
50 g Olivenöl
———————————-
Olivenöl
———————————
Mandelmilch
Zucker
Εκτέλεση για τα νηστίσιμα donuts φούρνου
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου , το ελαιόλαδο , την ξηρή μαγιά , τις βανιλίνες και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Μέσα στο αλεύρι ρίχνουμε την ζάχαρη και το προσθέτουμε σταδιακά μέσα στο μείγμα μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και ανάβουμε τον φούρνο για 1 λεπτό στις αντιστάσεις στους 50 c. Κλείνουμε τον φούρνο και βάζουμε την ζύμη στον φούρνο για να ξεκουραστεί η ζύμη για 1 ώρα. Κόβουμε την ζύμη σε μικρές μπαλίτσες των 100 γραμμαρίων και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 40-50 λεπτά. Βουτάμε τα δάχτυλά μας σε ελαιόλαδο και κάνουμε τρύπα στην μέση σε κάθε μπαλίτσα.
Δείτε ακόμα Πεντανόστιμα, πανεύκολα και αφράτα σοκολατένια donuts χωρίς ζάχαρη
Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 170 c. Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο τα αλείφουμε ένα ένα με γάλα αμυγδάλου και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.
Μετά από 5 λεπτά τα αλείφουμε ξανά με γάλα αμυγδάλου και τα βουτάμε μέσα στην ζάχαρη. Τα πιο νόστιμα και αφράτα νηστίσιμα donuts είναι έτοιμα τα απολαύστε !! Μικροί και μεγάλοι θα σας ζητάνε συνταγή!! Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα