Νηστισιμό τεμπέλικο γλυκο!

Έυκολο γλυκό με φύλλα και ινδοκάρυδο.

Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο φύλλα κρούστας (500 γρ)
3 μικρά φακελλάκια ινδοκάρυδο ή 1 μεγάλο
250 γρ μαργαρίνη πλάκα λιωμένη

Σιρόπι
2 1/2 ποτήρια του νερού νερό
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:
Το κάθε φύλλο το αλλείβω με μαργαρίνη και ινδοκάρυδο και αφού βάλλω 4 φύλλα τα τυλίγω σε ρολλό έτσι ώστε το γίνει μακρύ. Συνεχίζω και με τα υπόλοιπα φύλλα. Τα ρολλά τα κόβω σε πάχος 2 δάκτυλων και τα βάζω το ένα δίπλα στο άλλο (όπως το σαραγλί).
Τα ψήνω σε ταψί αντικολλήτικο μεχρί να πάρουν χρώμα (γρήγορα παίρνουν) 15 περιπου λεπτά.
Όταν βγούν από τον φούρνο ρίχνω το σιρόπι αφού εχουν κρυώσει λίγο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Με παγωτό δίπλα είναι υπέροχο

πηγη:sintagespareas.gr

Close