Συνταγή για αφράτους κεφτέδες από μοσχαρίσιο κιμά με ούζο χωρίς γάλα και αυγό για το μεσημεριανό.
Συνταγή για τους πιο πετυχημένους κεφτέδες με την συνταγή της γιαγιάς που μένει στον χρόνο και είναι πάντα οι αγαπημένοι μας. Μοσχαρίσιοι κεφτέδες με ψωμί, ούζο και μυρωδικά. Μπορεί να μην έχουν αυγά ή γάλα αλλά είναι οι πιο αφράτοι και γευστικοί κεφτέδες.
Κάθε φορά που με επισκέπτονταν τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου, ζητούσαν να τους κάνω τους κεφτέδες μου. Μοσχοβολούσε όλη η γειτονιά! Όταν λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή για κεφτέδες που είναι ίδια με την δική μου, λέω θα την μοιραστώ και μαζί σας! Δοκιμάστε τους και θα με θυμηθείτε.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τους κεφτέδες της γιαγιάς με τη συνταγή που πετυχαίνει πάντα:

Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη βάζουμε τον μοσχαρίσιο κιμά, το μουλιασμένο, καλά στραγγισμένο και τριμμένο ψωμί, τα τριμμένα κρεμμύδια, το τριμμένο σκόρδο, τον καλά ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, το ούζο και το ελαιόλαδο.
Γιουβέτσι με γεμιστά κεφτεδάκια φέτας
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη στο ψυγείο για 1 ώρα. Έπειτα πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές.

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr