Πανεύκολο και Αφράτο Καλτσόνε – Calzone Recipe

Υπέροχα και αφράτα καλτσόνε πολύ νόστιμα και εύκολα στην παρασκευή τους! Είναι το τέλειο κολατσιό για το σχολείο των παιδιών, και που θα το τρώνε με λαχτάρα!!

Για τη ζύμη (For the dough):

-630 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (630 gr. plain-flour)
-1 ½ κ.σ. ζάχαρη (1 ½ tbsp. sugar)
-7 γρ. μαγιά στιγμής (7 gr. instant yeast)
-1 κ.γ. αλάτι (1 tsp. salt)
-270 γρ. χλιαρό νερό (270 gr. lukewarm water)
-45 γρ. λιωμένο βούτυρο (45 gr. melted butter)

Για τη γέμιση (For the filling):

-σάλτσα ντομάτας (tomato sauce)
-ζαμπόν (ham)
-πιπεριές (peppers)
-μπέικον (bacon)
-μανιτάρια (mushrooms)
-κασέρι (cheese)

Δείτε επίσης Τα πιο αφράτα τυροπιτάκια για κολατσιό!

Πανεύκολο και Αφράτο Καλτσόνε - Calzone Recipe


Close