ΠΕϊΝΙΡΛΙ με σούπερ αφράτη ζύμη!!!
200 ml χλιαρό γάλα
200ml σπορέλαιο
2 φακελάκια μαγιά
1 αυγό
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλάτι
600 ml νερό
Αλεύρι όσο πάρει
Δείτε ακόμα: Απολαυστικά αφράτα πεϊνιρλί!
Όλα τα υλικά τα βάζουμε σε μία λεκάνη και λίγο λίγο το αλεύρι ωσότου να έχουμε μια ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε 1-1,5 ώρα σκεπασμένη να φουσκώσει. Ανοίγουμε σε φύλλο και κόβουμε στρόγγυλα με ένα μπολάκι (όσο μεγάλο το θέλει ο καθένας). Γεμίζουμε με κέτσαπ, ζαμπόν και κασέρι και κλείνουμε σε βαρκούλα. Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε άλλο ένα 10λεπτο να φουσκώσουν. Ψήνουμε στους 180-200ο αντιστάσεις (ανάλογα το φούρνο) μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Βγαίνουν αρκετά κομμάτια, περίπου 40, ανάλογα το μέγεθος.
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- Ζώδια : O Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο έως το 2044 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Άγιος Έρωτας : Ο Πατήρ Νικόλαος συνένοχος με τον Παύλο – Μαζί κοροϊδεύουν τη Χλόη
- Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κάνει τη λάθος κίνηση και απάγει την μικρή Αγγελικούλα και τη φυγαδεύει στην Αθήνα
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις