Συνταγή για πικάντικα γεμιστά μπιφτέκια με φέτα και ντομάτα για το μεσημεριανό και όχι μόνο.
Υλικά:
Για τη γέμιση :
Μοσχαρίσια πικάντικα μπιφτέκια με φέτα και ντομάτα για το μεσημεριανό μας αλλά και για τις μέρες που θέλουμε να ψήσουμε στα κάρβουνα κρέας. Είναι αφράτα, νόστιμα και εύκολα και μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον μπαχαρικά ή αντί για φέτα να βάλουμε στη γέμιση τυρί που λιώνει. Αυτά τα μπιφτέκια είναι καλύτερα και από μεζεδοπωλείου.
Τα μπιφτέκια είναι καλό να τα τρώμε μόνο από το σπίτι αφού ξέρουμε τι κιμά χρησιμοποιήσαμε. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξουμε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Πικάντικα, με ούζο, φέτα και ντομάτα, αυτά τα μπιφτέκια έχουν την πιο πλούσια γεύση και σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσετε.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα πικάντικα γεμιστά μπιφτέκια με φέτα και ντομάτα:

Εκτέλεση βήμα προς βήμα
Σε μία λεκάνη βάζουμε τον μοσχαρίσιο κιμά, το μουλιασμένο και τριμμένο ψωμί, τα τριμμένα κρεμμύδια, το τριμμένο σκόρδο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και το ούζο. Ζυμώνουμε τα υλικά μέχρι να ενωθούν και βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Στη συνέχεια πλάθουμε λεπτά μπιφτέκια.
Γεμίζουμε το κάθε μπιφτέκι με μία ροδέλα ντομάτα και λίγη φέτα και κλείνουμε με άλλο ένα λεπτό μπιφτέκι. Ψήνουμε στο γκρι μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Σας άρεσε αυτή η συνταγή; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Άλλες συνταγές για μπιφτέκια που θα λατρέψεις:
- Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα και πατάτες φούρνου
- Vegan μπιφτέκια σόγιας στον φούρνο με πατάτες
- Όλα τα μυστικά για τα καλύτερα και πιο αφράτα μπιφτέκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr