πικάντικη-πασχαλινή σαλάτα-συνταγή-

Συνταγή για Πικάντικη Πασχαλινή σαλάτα. Πικάντικη Πασχαλινή σαλάτα με κόκκινο και πράσινο λάχανο, καρότο, πιπεριές, σκόρδο και ξύδι.

Το ψητό αρνί στη σούβλα, το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι και οι τηγανιτές πατάτες ταιριάζουν απόλυτα με μία πικάντικη σαλάτα από φρέσκα λαχανικά. Έτσι θα φτιάξουμε μία πικάντικη Πασχαλινή σαλάτα με κόκκινο και πράσινο λάχανο, καρότα, πιπεριές Φλωρίνης και κίτρινες πιπεριές και μπόλικο σκόρδο.

Είναι μία σκορδάτη και υπέροχη σαλάτα που το ξύδι και το ελαιόλαδο απογειώνει την γεύση της. Φυσικά είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους ενώ δεν φαντάζεστε πόσο σας συμπληρώνει την γεύση σε συνδυασμό με τα ψητά κρέατα. Δοκιμάστε την!

Πικάντικη Πασχαλινή σαλάτα

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την πικάντικη Πασχαλινή σαλάτα:

πικάντικη-πασχαλινή σαλάτα-συνταγή-

Εκτέλεση για την Πικάντικη Πασχαλινή σαλάτα

Αρχικά τρίβουμε στο χοντρό του τρίφτη το πράσινο και το κόκκινο λάχανο. Στο χοντρό του τρίφτη τρίβουμε επίσης και τα καρότα. Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά Φλωρίνης και την κίτρινη πιπεριά.

Δείτε ακόμα Η αυγοσαλάτα του Παναγιώτη Παπαδάκη

Ψιλοκόβουμε το σέλινο και το σκόρδο και βάζουμε όλα τα λαχανικά μας σε μία σαλατιέρα. Προσθέτουμε αλάτι, ξύδι και ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να γίνει δροσερή. Όσο μένει στο ψυγείο γίνεται και πιο νόστιμη.

πικάντικη-πασχαλινή σαλάτα-συνταγή-

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close