Εκτέλεση:
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλιτζάνια
- ξερή μαγιά 1 φακελάκι
- γάλα 1 φλιτζάνι
- ηλιέλαιο ½ φλιτζάνι
- ζαχαρη 1 κ.γλ.
- αλατι 1 κ.γλ.
Υλικά
Κάνουμε μία απαλή και εύπλαστη ζύμη, την σκεπάζουμε να φουσκώσει και να διπλασιαστεί.
Μπορούμε να την φουσκώσουμε στο ψυγείο, αν την αφήσουμε όλοι νύχτα να φουσκώσει.
Ανοίγουμε τις πίτσες.
Δείτε ακόμα: Αφράτη ζύμη πίτσας με γεμιστή κόρα για μπουφέ σε γιορτή, παιδικό πάρτι!
Βουτυρώνουμε με ένα κουταλάκι βούτυρο.
Χτυπάμε το αυγό με λίγο γαλατάκι 1-2 κουταλιές και ρίχνουμε λίγο λίγο στις πίτσες, όπως και τριμμένο τυρί με το μαιδανό και τις πασπαλίζουμε κασέρι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Μπορούμε φυσικά να βάλουμε ότι τραβάει η όρεξή μας στην πίτσα, αλλά εγώ την έκανα με γεύση τυρόπιτας που μας αρέσει πολύ.
Καλή όρεξη!!!